по договоренности

ОСТАП і ХРЕСНА

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о ОСТАП і ХРЕСНА

Хочете на своєму весіллі побачити родину з Канади, навіть якщо в Вас її там нема??
Хресна Агафія повернулась, ходить по українських весіллях на яких виховує свого племінника Остапа, і розказує як там х-х-х-х-хорошо за границев. 
І то всьо разом з племінником... заспівають, поболакають з гостями про життя, про то хто де і шо!! Ну і звичайно ж це все разом з гострими забавками!! Але то буде..... )))))
 
ОСТАП - Трохи сором’язливий, але не в тих ситуаціях в яких це потрібно. Перед тим як щось зробити, довго приймає рішення, це стосується і походу в туалет! Ввічливий на словах, і часом матюкливий в помислах, з дуже витонченим почуттям такту. Його серце наповнене любовю до… жінок, старших за себе в півтори рази, цим зализує рани ще доси дитячої тендітної психіки, пов’язані з браком маминого молока в дитинстві. Три роки тому хресна вперше знайшла його біля хати в клумбі, в стані дуже подібним на алкогольне сп’яніння. Обіцяв що більше таке не повториться. Наразі дотримує слова…
 
ХРЕСНА АГАФІЯ - Найкращі бренди і коштовності, це для неї буденний одяг. Завжди впевнений і проникливий погляд це дзеркало її душі. Важко передбачити що вона зараз скаже, і вже зовсім неможливо передбачити що вона зараз зробить, але це її нормальна поведінка. Віруюча, і переконана що чорний кіт який переходить дорогу іде точно не до церкви. Її серце досі нікому не належить… напевно ще такий не народився. Зморена безтурботним життям на чужині, відчуває поклик серця повернутись до рідного… до свого племінника, на Україну. Вважає що його культурний рівень бажає кращого, передбачає йому сумнівного успіху майбутнє, за що і чує часто куди іти, але все ж таки помагає йому в діяльності.
 
P.S. У ролі племінника Остапа - Остап Цимбала, професійний ведучий, радіоведучий і тамада.
 У ролі хресної Агафії - Олексанр Григоркін, професійний танцівник, хореограф, актор 
Хочете на своєму весіллі побачити родину з Канади, навіть якщо в Вас її там нема?? Хресна Агафія повернулась, ходить по українських весіллях на яких виховує свого племінника Остапа, і розказує як там х-х-х-х-хорошо за границев.  І то всьо разом з племінником... заспівають, поболакають з гостями про життя, про то хто де і шо!! Ну і звичайно ж це все разом з гострими забавками!! Але то буде..... )))))   ОСТАП - Трохи сором’язливий, але не в тих ситуаціях в яких це потрібно. Перед тим як щось зробити, довго приймає рішення, це стосується і походу в туалет! Ввічливий на словах, і часом матюкливий в помислах, з дуже витонченим почуттям такту. Його серце наповнене любовю до… жінок, старших за себе в півтори рази, цим зализує рани ще доси дитячої тендітної психіки, пов’язані з браком маминого молока в дитинстві. Три роки тому хресна вперше знайшла його біля хати в клумбі, в стані дуже подібним на алкогольне сп’яніння. Обіцяв що більше таке не повториться. Наразі дотримує слова…   ХРЕСНА АГАФІЯ - Найкращі бренди і коштовності, це для неї буденний одяг. Завжди впевнений і проникливий погляд це дзеркало її душі. Важко передбачити що вона зараз скаже, і вже зовсім неможливо передбачити що вона зараз зробить, але це її нормальна поведінка. Віруюча, і переконана що чорний кіт який переходить дорогу іде точно не до церкви. Її серце досі нікому не належить… напевно ще такий не народився. Зморена безтурботним життям на чужині, відчуває поклик серця повернутись до рідного… до свого племінника, на Україну. Вважає що його культурний рівень бажає кращого, передбачає йому сумнівного успіху майбутнє, за що і чує часто куди іти, але все ж таки помагає йому в діяльності.   P.S. У ролі племінника Остапа - Остап Цимбала, професійний ведучий, радіоведучий і тамада.  У ролі хресної Агафії - Олексанр Григоркін, професійний танцівник, хореограф, актор 
Цена
Связь с нами:

ОСТАП і ХРЕСНА Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "ОСТАП і ХРЕСНА"

З нами 5 років