по договоренности

БЛАГИЙ ДМИТРО

Львов

Фотографии

Подробнее о БЛАГИЙ ДМИТРО

ВІТАЮ!Ви потрапили на потрібну сторінку!
Дмитро Благий - професійний актор, молодий, позитивний, креативний ведучий, співак, шоумен, артист розмовного жанру - пародист (голоси відомих зірок), конферансьє, організатор шоу програм.
Якщо вам потрібне запальне, позитивно-незабутнє свято, я допоможу вам його організувати!
Пропоную підбір ведучого, який краще створить атмосферу свята, яке вам потрібне, жива музика та талановиті DJ, звукова, світлова, ефект-шоу апаратура, шоу програми, розважальні номери, шоу балет! Все це для вас організує Дмитро Благий!
Якщо бажаєте зробити свято таким як вам потрібно, ми допоможемо вам в цьому! Весілля, корпоратив, вечірка, дитяче свято,будь яка урочиста подія - ми зробимо її яскравою для вас, за розумні гроші!
Звертайтесь - 0939293773
ВІТАЮ!Ви потрапили на потрібну сторінку! Дмитро Благий - професійний актор, молодий, позитивний, креативний ведучий, співак, шоумен, артист розмовного жанру - пародист (голоси відомих зірок), конферансьє, організатор шоу програм. Якщо вам потрібне запальне, позитивно-незабутнє свято, я допоможу вам його організувати! Пропоную підбір ведучого, який краще створить атмосферу свята, яке вам потрібне, жива музика та талановиті DJ, звукова, світлова, ефект-шоу апаратура, шоу програми, розважальні номери, шоу балет! Все це для вас організує Дмитро Благий! Якщо бажаєте зробити свято таким як вам потрібно, ми допоможемо вам в цьому! Весілля, корпоратив, вечірка, дитяче свято,будь яка урочиста подія - ми зробимо її яскравою для вас, за розумні гроші! Звертайтесь - 0939293773
Цена
Связь с нами:

БЛАГИЙ ДМИТРО Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "БЛАГИЙ ДМИТРО"

З нами 5 років