по договоренности

Ірина Барда (Бардакова)

Киев

Фотографии

Видео

Подробнее о Ірина Барда (Бардакова)


Вітаю!
Ведуча виїзної весільної церемонії та ведуча весільного дійства Ірина Барда.  Оригінальна програма, широкий вибір конкурсів та потужне енергетичне проведення найкращої події у Вашому житті.
Як талановита акторка Ірина Барда зробить Ваше свято неперевершеним та незабутнім…
Як професійна ведуча наповнить його змістом, емоціями, на весіллі кожен відчує себе головним героєм.
Популярна акторка серіалів і фільмів Ірина Барда. Ведуча державних заходів, корпоративних свят найпотужніших компаній України, Росії, Європи та Америки. Ведуча ювілеїв , весіль, приватних свят!
Більше інформації на сайті http://www.bardakova.com
066 7428768, 097 0551170
Вітаю! Ведуча виїзної весільної церемонії та ведуча весільного дійства Ірина Барда.  Оригінальна програма, широкий вибір конкурсів та потужне енергетичне проведення найкращої події у Вашому житті. Як талановита акторка Ірина Барда зробить Ваше свято неперевершеним та незабутнім… Як професійна ведуча наповнить його змістом, емоціями, на весіллі кожен відчує себе головним героєм. Популярна акторка серіалів і фільмів Ірина Барда. Ведуча державних заходів, корпоративних свят найпотужніших компаній України, Росії, Європи та Америки. Ведуча ювілеїв , весіль, приватних свят! Більше інформації на сайті http://www.bardakova.com 066 7428768, 097 0551170
Цена
Связь с нами:

Ірина Барда (Бардакова) Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "Ірина Барда (Бардакова)"

З нами 5 років