Відгуки клієнтів про "Людмила" - весільний салон

5.0
із 5.0 балів
Якість виконаної роботи
5.0
Відповідальність
5.0
Професіоналізм
5.0
Вартість
5.0
Гнучкість виконання робіт
5.0
2010-12-17
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Нажаль Ксюха наші сподівання не виправдались і враження ... Чому не можна міряти так і не зрозуміла. ВІДНОШЕННЯ до наречених ЖАХЛИВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
2010-12-12
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Плаття середні! Відношення жах. Знайшла такеж але вдвічі дешевше, правда відношення також жахливе, підкупила ціна.
2010-12-07
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
наталя!!!! в них нова колекція!! проя кі не свіжі плаття ти говориш??
2010-12-03
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дуже прікольний салон,гарний вибір плать,я шила там випускне плаття,і брала на прокат весільне!Плаття орегінальні і є що вибрати!
2010-12-03
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Я брала там плаття і дуже задоволена,це найкращий салон!
2010-11-30
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
зкове :)
2010-11-30
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
ли поміряти, але я поїхала туди другий раз, звісно оділася солідно і ось я міряю плаття, працівники нав"язують своє бачення мого зовнішнього вигляду не можливо зосередитися і зрозуміти чого сама хочеш :( А плаття було ка
2010-11-30
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Я дуже задоволена своїм весільним платтям з "Людмили", але мушу погодитися з попердніми коментарями, зустріли мене не дуже приємно і оцінювали дійсно за зовнішнім виглядом навіть в присутності власниці. Теж не зразу да
2010-11-15
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Скажіть а які там ціни від і до?
2010-11-12
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Там Уляна задоволена і писала, що їй теж з першого разу не давали міряти??? То тут треба добитись честі поміряти і заслужити (не з першого разу) хорошого відношення... Дійсно диму без вогню не буває, ще й стільки диму
2010-11-12
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
смішно) чому там заздрити??? Я там була! Власниця, напару з продавцями ненавидить всіх і вся і бажає всім зла! Попередній пост вона сама собі і написала. Сукні поношено банальні!!
2010-11-09
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Читаю всі ці погані відгуки і висновок один: заздрісники! Класний салон! У нашому місті такого немає!
2010-11-09
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
А нас з подружкою дуже гарно обслужили. Продавець навіть назвала зозульками. Хоч ми з іншого міста
2010-11-03
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
я планувала наступного тижня зайти в Людмилу, але почитавши відгуки якось перехотілось...
2010-10-29
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
дівчата, людмила найкращий салон у Львові!! ідіть туди і не пошкодуєте!!! мені теж з першого разу не давали нічого міряти, але я знала чого я хочу. і отримала це!!)) продавці і власники були дуже привітними і допомогли мені в
2010-10-29
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дівчата, я тут була!!! Це все правда!!! я взагалі не знаю як вони працюють і хто в них може замовити сукню при такому відношенні. Напевно деякі зовні їм підходять... Мені настрій ще ніколи так не псували і ще й нізащо!!!
2010-10-25
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
А для мене відгуки важливі. Я саме шукаю сукню. Все-таки диму без вогню не буває...
2010-10-21
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Це все правда, - про грубіянство! Вас оцінять чи варті ви уваги, а потім, чи варто вам давати міряти! Хіба що точно будете замовляти!! Найгірший салон у Львові!!! А платья - ганчір,я, було чого таке відношення витримува
2010-10-21
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дійсно, дуже неприємне враження від салону! Від хамства, придирства!!! Продавці і власниця таке якби не на своєму місці і від злості відігруються на клієнтах!!! Вони самі собі можуть писати що завгодно, але дівчати, прий
2010-10-18
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Салон один з найкращих у Львові, а це знаю точно бо обходила їх всіх. Тільки там мені догодили. Сукню вибирала по каталозі і коли вона прийшла зовсім не розчарувалася. Якість відмінна, вигляд неперевершений.

Вгору