Відгуки клієнтів про Організація весілля Львів, SEMRI Lviv

5.0
із 5.0 балів
Якість виконаної роботи
5.0
Відповідальність
5.0
Професіоналізм
5.0
Вартість
5.0
Гнучкість виконання робіт
5.0
2020-07-06
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Для мене була дуже важлива «справжність» і щирість моїх майбутніх організаторів, тому після першої нашої розмови з Olha Moroziuk мій вибір був очевидним 😍 Професіоналізм, Креативність, Планування, Пунктуальність, Увага до деталей … – слова, які описують Semri 😎 9 місяців планування, десятки годин проведених в он-лайн розмовах, безкінечні emails коментарів, сотні ідей … і та-дам 🥂🥂🥂 омріяний ідеальний весільний день! ДЯКУЄМО! Я не втомлюсь повторювати – ВИ НАЙКРАЩІ!✨
2020-05-12
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Ми провели справжнє маркетингове дослідження серед весільних агенцій, готуючись до нашої події спочатку у Києві, потім у Львові. І SEMRI - це справжня знахідка, а його керівниця Оля - благословення Небес для всіх, хто довірився в організації свята саме їй! Нам справді пощастило зустріти таку чесну, зібрану, щиру, суперпрофесійну людину і ми і наші гості довіку будемо згадувати Наш День з теплом і любов'ю!! І на 100% завдяки саме їй! Якщо ви натрапили на SEMRI у період підготовки до свого свята - вам дуже пощастило, можете сміливо довіритись їм і отримати дійсно свято своєї мрії! І, якщо навіть мрій у вас наявних нема, - там знайдуть спосіб зрозуміти і втілити у життя ваше найпотаємніше!
2020-04-01
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Якщо Ви ще досі вагаєтесь чи замовляти координаторів на весілля, то я скажу: «Так, так, так і ще тисячу разів так». Як нам повезли, що доля звела нас з Олею Морозюк та її командою. Ви саме ті люди, які приклали найбільше роботи, щоб це свято вийшло таким ідеальним. Десятки зустрічей перед весіллям та обговорення таймінгу і усіх деталей. Все було настільки професійно та організовано, що у мене просто бракує слів. Оля допомагала нам складати меню, прораховувати алкоголь, робити розсадку, радила, що краще замовити, організовувала зустрічі з підрядниками та обдзвонювала їх усіх, зустрічала гостей і ще багато речей, на які ми просто не звертала увага, бо вона із своїми супердівчатами встигали просто усе. Олічка, саме завдяки тобі, Марічці і усім дівчатам ми разом із нашому батьками відчували себе неймовірно щасливими, бо знали що усе буде супер, бо у нас є Ви! Дякуємо тобі велике, адже ти і твоя команда - справжні феї чарівниці, які зробили наше свято таким чудовим, безтурботним і незабутнім! Ти тепер наче член нашої сім'ї, тому бажаємо тобі всього тільки найкращого! Сяй, і освітлюй своєю добротою все навколо!!!😘😘😘
2019-09-08
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дівчата, без Вас справді ніяк! З Вами ми насолоджувались нашим святом, а про все інше подбали Ви. Дякуємо за те, що були частинкою цього дня. Хоча був і дощ, і вітер - наше весілля було по- особливому сонячним!
2019-03-08
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Хочемо сказати величезне спасибі за організацію нашої Срібної весілля! Все пройшло на вищому рівні! Хочеться відзначити внесок Ольги і Марії які були з нами з самого початку:-) Завдяки їм, ми були абсолютно спокійні і займалися своїми справами, в той час як контролювався весь процес підготовки! Дякую за поради щодо вибору фахівців, вийшло дуже СИЛЬНА КОМАНДА! Ми задоволені результатом, і радимо всім звертатися до професіоналів!
2019-02-22
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
День весілля це завжди казка - поруч коханий чоловік і найрідніші люди, а якщо в цей день на вашому святі працює ще й команда професіоналів то навіть дощик в день весілля не зіпсує ваше свято)) Дякуємо, що були з нами, це було неймовірне свято)
2018-11-13
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Хочемо подякувати великій команді людей, які зробили наше весілля неповторним, яскравим, світлим та чудовим! Завдяки професійній координації весілля наше свято було спокійним (без нервозів та не потрібних клопотів), продуманим та позитивним:-) ДЯКУЄМО, УСІМ ЗА ЦЕЙ НЕЙМОВІРНИЙ ДЕНЬ!!!!