Відгуки клієнтів про Святкова агенція Бажаємо Щастя

5.0
із 5.0 балів
Якість виконаної роботи
5.0
Відповідальність
5.0
Професіоналізм
5.0
Вартість
5.0
Гнучкість виконання робіт
5.0
2018-05-16
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Привіт усім майбутнім замовиникам Святкової агенції. Мене звуть Маргарита. Я була нареченою і звернулась до Христини Боговід про допомогу в організації мого свята. Загалом я задоволена роботою усіх підрядників, що працюють в агенції, але є один, про якого я хочу усім повідомити. Отож Христина, дякую Вам за декор, музичний супровід, за зачіску та макіяж. Дякую за фото оператора, але єдине, що не сподобалось - відеооператор. Його ім"я Руслан. Ця людина спортив нам наше відео весільне повністю.Це дволічна людина. До отримання заробітньої плати він був веселий ,хороший, такий хоч до Ж.... прикладай. По отриманні з\п його як підмінили, коли ми вказували на недоліки відео він переробляти відмовився, мотивуючи тим, що він міг би за дорожчу плату краще зробити, а так як це дешево- 5000 грн. то вибачайте. Це не справедливо бо коли ми обговорювали ціну, він особисто називав цифри. Показував нам відео роботу( як мені здається не свою) це ганебно. Тому Христя, ми дякуємо що допомогла нам знайти хорошого відео оператора і той переробив нам наше відео склепав і дещо ми подознімали, тому все нормалізувалось. Не варто Вам працювати з такими не професіоналами!!!!
Відповідь виконавця
Маргоша привіт. Ми виправили ситуацію та більше не працюємо з Цим відео оператором. Дякую, що залишила відгук . Все приходить з досвідом.
2018-05-15
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Христиночко, хочемо подякувати Вам за Вашу натхненну та ідеальну працю на нашому весіллячку. Ми так довго шукали людину, яка б змогла креативно працювати та знайти для нас усе найкраще - Ви зуміли це зробити! Ми неодноразово з Вами працювали, але знали Вас лише як талановиту співачку. І усі наші родичи чарувались Вашим чарівним голосом. Ми готові слухати Вас і в день, і вночі!) Дякуємо Вам, Христинко, за місяці , що Ви нам допомагали. Ми з Вами і зачіску мені обирали і сукню шили, і квіти обирали, і декором займались, навіть навчили мене робити деталі декору. Дякую за Вашу команду. Ліза Бойко -шикарна фотограф.! Її фото- це Шик. Наталка Кривко чудовий декоратор, зуміла зробити ідеальну картинку декору. Юрій ведучий - креативний та позитивний, гості наші сказали , що ще не бачили такого хорошого і наголосили НЕ НАВ"яжчивого ведучого. Дякуємо Макс ефект шоу за Дим та конфетті для нашого Першого танцю. Дякуємо За музичний супровід Вашому колезі (тату) Адамчику. Ми дякуємо Вам Христиночко за дійсну колосально творчу роботу, за Ваш позитивний настрій та за оптимізм і підтримку) Коли у мене вже опускались руки Ви вміли точно і тверто запевнити , що все буде добре. Процвітання Вам та Хороших вдячних клієнтів.
Відповідь виконавця
Дякую Сонце, дуже приємно читати відгук) Звертайтесь до нас ще)))) будемо раді допомогти))) Бажаємо Вашій родині усіляких гараздів миру злагоди і любові)
2018-05-02
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
наше весілля було організовано святковою агенцією бажаємо щастя. ми вдячні за організацію Христині Боговід нам все дуже сподобалось і декор і музика і фото відео все організовано так як ми хотіли.ще раз дякуємо.
Відповідь виконавця
Щиро вдячні)
2018-03-12
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дякую за чудову організацію нашого Дівич - вечора)))) все було супер!
Відповідь виконавця
Дякуємо Вам за гарний настрій)) Ви мега круті Дівчатка)))
2018-03-03
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дякуємо за чувове свято) Процвітання вам!
Відповідь виконавця
Дякуємо)
2018-02-25
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дякую за чудову зачіску та макіяж) всім гостям рідним і друзям сподобалось)
Відповідь виконавця
Завжди рада допомогти)))
2018-02-19
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дуже хороша організація. Я тільки набрала номер телефону Христини і вона запропонувала мені кучугур ідей, які і сама зі своєю командою і втілила. Було дуже цікаво, весело.Дуже велике дякую агенції в особі Христини. Моїм гостям і особисто мені, весільний мамі,моїм дітям,нареченим все сподобалось. Весілля вдолонь на 100%. Ще раз дякую!!! Рекомендую. Браво.
Відповідь виконавця
Дякуємо щиро))