Відгуки клієнтів про Нарощення вій Львів

5.0
із 5.0 балів
Якість виконаної роботи
5.0
Відповідальність
5.0
Професіоналізм
5.0
Вартість
5.0
Гнучкість виконання робіт
5.0
2013-10-22
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дякую Ольчик я як завжди в захваті :)
2013-10-16
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дівчатка ще раз дякую за усі позитивні та негативні відгуки. Я працюю в дом.умовах, в даний момент у р-ні Нового Львову. ціна нарощення вій 200грн, ціна корекції 100грн. Знімання вій для своїх клієнтів безкоштовне. 063 341 75 24
2013-06-03
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Ольга Я сама Из Равы-Руской ,сейчас живем с мужом тут наростила ресницы у себя дома а тут нет кому делать корекции,хотела бы с вами договорится о постоянных корекциях я бы к вам ехала во Львов!сколько стое5т у вас корекци
2013-03-16
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Скажите,пожалуйста, а какая цена??
2013-01-09
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
в якому салоні Оля працює???
2012-12-30
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
скажіть будь-ласка..є якась гарантія, що власні вії не відпадуть.???..
2012-10-17
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дякую Олічка за нарощені вії, за каву та приємні розмови! Ваші пост.клієнтки уже 3роки. Оксана і Соломія
2012-09-09
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дівчатка, всім кому не сподобалось як Ольга нарощує вії, звертайтесь. Просто потрібно знайти свого майстра . Працюю матеріалами Viviene Олена 096-468-26-46
2012-08-29
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
ну вот как и обещала.. значит я уже с ресничками неделю и очень довольна.. реснички не крутятся и вот именно за это я благодарна.. Девочка Оля мастер - своего дела! Успехов!!
2012-08-21
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
ой девочки, знаете, здесь столько коментов что аж хочется попробовать.. )) потом напишу отзыв
2012-08-08
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
пкою 2на1. я ходила на курси по нарощенню тому всі ці коментарі для мене очевидні,правда всежтаки не занімаюсь нарощ.-мабуть бракує терпіння) Оля, успіху вам і побільше вдячних клієнтів.
2012-08-08
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Хочу прокоментувати повідомлення від Юлі. чому з власними 3війками відлітає 7нарощених, скоріше за все ви хотіли густину вій яку не дозволяла ваша власна. а як ще можна отримати 80вій замість власних 30?звичайно тільки лі
2012-08-08
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
хмм.. наскільки мені відомо нарощені вії не можуть повипадати разом з своїми на 3день якщо не виривати їх власноруч. переконалася на собі ) я свої війки не рухаю абсолютно і завдяки цьому ходжу без коректування міс.
2012-07-04
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дивно,ось читаю коментарі і незнаю від чого такі негативні відгуки, я і дві мої коліжанки теж нарощують, ми задоволені, війки рівненьки, не злипаються, корекція 1 на 3тижні
2012-05-29
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
А мені цей майстер теж не підійшов.Вона це все так швидко робила,за годину зробила все,звичайно це відобразилося на моїх віях.Я дуже була розчарована,і не раджу до неї іти.
2012-03-25
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
я к Оле хожу уже второй год и результат ее работ мне нравится, я поменяла 4 майстра и остановилась на етой девочки. Ваша клиентка Оксана
2012-01-25
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Юля, мені дійсно жаль що у вас так сталось але безліч моїх подруг являються Оліними клієнтами і всі задоволенні, я особисто корекцію проводжу раз на місяць
2012-01-19
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
оскільки під час процедури Ольга мої вії не розділяла. Якщо колись ще наважуся на нарощення, то в салоні, який нестиме відповідальність за роботу свого персоналу. Категорично не рекомендую милим леді, які себе люблять!))
2012-01-19
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
ками не буде.Тоді питання: чому випадали 3 мої і 7 штучних в одного оберемку???Оскільки сталося це на вихідних, була змушена все, що залишилося, знімати сама. Тепер відновлюю свої вії. Причину бачу в непрофесійності майста,
2012-01-19
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Нарощенні у Ольги вії виглядали дуже неприродньо, хоча я просила без театрального ефекту, наступного дня почали колотися і випадати з моїми. Під час процедури Ольга критикувала моє попереднє нарощення і обіцяла, що пуч

Вгору