Відгуки клієнтів про Missis Galstuk

5.0
із 5.0 балів
Якість виконаної роботи
4.0
Відповідальність
4.0
Професіоналізм
4.0
Вартість
5.0
Гнучкість виконання робіт
4.0
2021-12-28
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
...
Хочу сказати велике ДЯКУЮ „Missis Galstuk” за шикарне оформлення свого дня народження Сказати, що я задоволена-це нічого не сказати. Я просто в захваті. Фотозона-просто неперевершена, безліч компліментів від гостів) Дуже вдячна Декоратору, за особливий підхід до кожного клієта. Дуже допомогли мені у оформленні. Однозначно рекомендую всім „Missis Galstuk” Ви супер❤️
2021-12-27
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
...
[Сподобалось:] 19 червня відбулась довгоочікувана та найкраща подія -наше весілля А особливою її зробили звісно,ж професіонали своєї справи) і це однозначно „Missis Galstuk” Надзвичайне дякую ,вони втілили всі мої мрії та забаганки Вислухали та порадили,показали безліч варіантів Тому я довірилась їм на всі 100% і звісно не прогадала Шикарна фотозона,неймовірно красивий та стійкий букет ,оформлення залу було таким як я уявляла і звісно ж задоволені гості Всі дуже хвалили,тому якщо в когось весілля ,одразу рекомендую саме їх Тому величезне дякую декораторам ,адже все було на вищому рівні)
2021-12-26
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
...
Робили цього року весілля. Знайомі порадили весільних декораторів «Missis Galstuk” Була вражена !( В хорошому значенні цього слова) Із першої зустрічі , я зрозуміла що не пожаліла, вибравши саме цих дизайнерів. Дівчата допомогли мені підібрати колір, декорації, арку і багато чого іншого. Все було іменно так як і говорилося! Ви надали увагу усім нашим побажанням, навіть найдрібнішим. Мені важко підібрати слова щоб описати яку красу ви створили. Гості були приємно враженні. Особливо від фотозони! Говорили що такої краси ще не бачили . Ви втілили у фотозону всі мої очікування. Також на кожному столі стояли композиції із живих квітів. У мене навіть дихання перехопило коли я побачила президіум. Це неймовірно! А Мій букет це просто вауу!! Саме головне що букет простояв у мене ще 2 тижні. Усе получилося на багато крутіше ніж я уявляла. Все було на найвищому рівні. Професіонали і майстри своєї справи!! Ми із чоловіком безмежно вдячні за допомогу у створенні нашого незабутнього свята, за підтримку і розуміння!! Бажаємо вам процвітання і наснаги!!
2021-08-05
1.0
1.0
1.0
5.0
1.0
...
Користувалися послугами цієї агенції на своє весілля цього року. Сказати що ми розчаровані і незадоволені ЦЕ НІЧОГО НЕ СКАЗАТИ. Почну з розсадки гостей. Я дуже хотіла щоб вона була на акриловому склі і декоратори погодились її зробити. Декілька разів вони скидували мені фото своєї роботи, де була розсадка написана жахливим, кривим почерком на дзеркалі. Простими словами хотіли впарити такий варіант. Я одразу відмовилась, бо вигляд був не красивий. І ці люди не зробили мені навіть близько те, про що ми домовились. За пів години до початку церемонії вони своїм «почерком двієчника» маркером криво написали розсадку на кусочку скла, яке було щей зламане. Весільному координатору сказали що поліграфія не встигла надрукувати, а мені придумали зовсім іншу історію , начебто вона була надрукована, але вантажники загубили її на складі🤦 От і «професіонали» які ще й обманюють! Окрім розсадки я показала на зустрічі фото пишного, білого фатіну, яким мав бути оформлений стіл наречених, і штори які мали бути попереду куполу. Погодились це виконати і обіцяли що все буде гарно. Заплатили ми за це дорого, а на ділі купили жахливий, дешевий напів прозорий фатін і штори з найгіршої тканини, яка ледь трималась на куполі🤦 Позаду нашого столу мала були «стінка», а в день весілля я побачила дешеву, натягнуту тканину. Найгірше тут звісно розсадка, на яку звертали увагу гості і були звісно шоковані. Від деяких гостей почули: « То що дитина в першому класі писала?» Досі не знаю яка насправді ситуація з розсадкою вийшла, але навіть якщо і поліграфія не надрукувала то мене повідомити про це можна у вечір перед весіллям чи навіть зранку, і це міг написати будь хто гарним почерком, але «професіонали» вирішили що байдуже і нехай буде так. Роботу оціню на 2\10. Ми заплатили великі гроші, а на ділі отримали… те що отримали. НЕ РЕКОМЕНДУЄМО!!!