По домовленості

ВІТЬОК ПРИСЯЖНЮК

Рівне

Фотографії

Відео

Детальніше про ВІТЬОК ПРИСЯЖНЮК

https://vk.com/prysiajnukviktor  Тамада-ведучий-конферансьє..ЕЙ ТИ В МЕТЕЛИКУ!!(по різному називають) на весілля,корпоратив,день народження..та інші свята!!Достатньо колєг обіцяють дуууже багато...за мене ж говорить моя робота та відгуки вдячних клієнтів.Окрім беспосередньо проведення надаю консультативні послуги по всіх питаннях,що стосуються вашого свята..і виконую роль розпорядника весілля(по бажанню).
---Конкурси і забави на застіллях та танцмайданчик
---Смішні інтерактиви з гостями
---Тематичне весільне Камеді-КВН
---Кумедний ролик з фоток молодих з відеовставками на проекторі
---Звичаї та обряди
---Інтелегентний конферанс
Враховую всі побажання замовників та їхніх батьків,не проводжу пяних,пошлих і для дітей конкурсів,апаратура вся своя(незалежний від музикантів..працюю зі своїм звукооператором). Ваше свято неодмінно буде веселим,гарним та  цікавим для Вас та гостей)))  
https://vk.com/prysiajnukviktor  Тамада-ведучий-конферансьє..ЕЙ ТИ В МЕТЕЛИКУ!!(по різному називають) на весілля,корпоратив,день народження..та інші свята!!Достатньо колєг обіцяють дуууже багато...за мене ж говорить моя робота та відгуки вдячних клієнтів.Окрім беспосередньо проведення надаю консультативні послуги по всіх питаннях,що стосуються вашого свята..і виконую роль розпорядника весілля(по бажанню). ---Конкурси і забави на застіллях та танцмайданчик ---Смішні інтерактиви з гостями ---Тематичне весільне Камеді-КВН ---Кумедний ролик з фоток молодих з відеовставками на проекторі ---Звичаї та обряди ---Інтелегентний конферанс Враховую всі побажання замовників та їхніх батьків,не проводжу пяних,пошлих і для дітей конкурсів,апаратура вся своя(незалежний від музикантів..працюю зі своїм звукооператором). Ваше свято неодмінно буде веселим,гарним та  цікавим для Вас та гостей)))  
Ціна
Зв'язок з нами:

ВІТЬОК ПРИСЯЖНЮК FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "ВІТЬОК ПРИСЯЖНЮК"

З нами 5 років