По домовленості

VIPstudio

Рівне

Детальніше про VIPstudio

 
Відео-фотозйомка весіль, корпоративів, ювілеїв FULL HD, 3D
 
(для перегляду відео та фото в пошукових системах достатньо записати: 0503759471)
Наша команда працює над зйомками: весіль, корпоративів, ювілеїв, днів народжень, випускних, , концертів та конкурсів, Love story, відео-фотосупровіду на ділових зустрічах та прогулянках(екскурсії, подожі)...
1. Пакет «DVD »
Пакет включає відеозйомку
Відеозйомка - виконується з початку і докінця весілля з  використанням додаткового обладнання (освітлення, штатив і система стабілізації - Steadicam).  На виході Ви отримуєте готовий оброблений фільм тривалість від 3 до 4 годин на DVD дисках (2-ві копії).
Вартість пакету «DVD» : 1500 грн
 
2. Пакет «Базовий  HD»
Пакет включає відеозйомку (один професійний оператор)
Відеозйомка - виконується з початку і докінця весілля з  використанням додаткового обладнання (освітлення, штатив і система стабілізації - Steadicam). На виході Ви отримуєте готовий оброблений фільм тривалість від 3 до 4 годин в HD форматі та в DVD форматі (2-ві копії).
Вартість пакету «Базовий  HD»: 2200 грн
 
3. Пакет «VIP»
Зйомка двома камерами дозволяє якісно зняти збори нареченої, і нареченого. Також всі ключові моменти будуть зняті з двох ракурсів - це дозволить при монтажі вибирати більш вдалий матеріал, що зробить фінальний продукт якісніший і цікавіше. Крім цього варто відзначити, що весілля, здебільшого, має характер репортажної зйомки, а це означає, що друга камера завжди в нагоді - виручить вчасно першу, зніме те, що відбувається поруч з основним місцем події і т.д. По нашому особистому досвіду зйомка з двох камер значно збільшує якість фінального продукту.
- Знімальна група: два відеографа
- Розширений комплект обладнання, розрахований на двох операторів (штатив, мініскейтер, рельс, стедікам)
- Монтаж 3-5 хвилинного кліпу
- Монтаж  120-180 хвилинного фільму
- Запис в Full НD  якості  2-ох копій
Вартість: від 3600 в форматі Full НD
 
4. 3D-кліп «Love Story або Весільний ТРЕШ»
- Розробка сценарію відповідно до побажань молодят
- Пошук місць для зйомок, організація всіх необхідних елементів зйомки (місце, дозвіл на зйомку, транспорт)
- 3-годинна зйомка
- Знімальна група: професійний оператор-постановник з асистентом
- Устаткування: 3-D камера,  стедікам, штатив, освітлення
Вартість: від 1000грн в форматі 3-D
Завдаток 400 грн.
Розрахунок в кінці весілля.
  Відео-фотозйомка весіль, корпоративів, ювілеїв FULL HD, 3D   (для перегляду відео та фото в пошукових системах достатньо записати: 0503759471) Наша команда працює над зйомками: весіль, корпоративів, ювілеїв, днів народжень, випускних, , концертів та конкурсів, Love story, відео-фотосупровіду на ділових зустрічах та прогулянках(екскурсії, подожі)... 1. Пакет «DVD » Пакет включає відеозйомку Відеозйомка - виконується з початку і докінця весілля з  використанням додаткового обладнання (освітлення, штатив і система стабілізації - Steadicam).  На виході Ви отримуєте готовий оброблений фільм тривалість від 3 до 4 годин на DVD дисках (2-ві копії). Вартість пакету «DVD» : 1500 грн   2. Пакет «Базовий  HD» Пакет включає відеозйомку (один професійний оператор) Відеозйомка - виконується з початку і докінця весілля з  використанням додаткового обладнання (освітлення, штатив і система стабілізації - Steadicam). На виході Ви отримуєте готовий оброблений фільм тривалість від 3 до 4 годин в HD форматі та в DVD форматі (2-ві копії). Вартість пакету «Базовий  HD»: 2200 грн   3. Пакет «VIP» Зйомка двома камерами дозволяє якісно зняти збори нареченої, і нареченого. Також всі ключові моменти будуть зняті з двох ракурсів - це дозволить при монтажі вибирати більш вдалий матеріал, що зробить фінальний продукт якісніший і цікавіше. Крім цього варто відзначити, що весілля, здебільшого, має характер репортажної зйомки, а це означає, що друга камера завжди в нагоді - виручить вчасно першу, зніме те, що відбувається поруч з основним місцем події і т.д. По нашому особистому досвіду зйомка з двох камер значно збільшує якість фінального продукту. - Знімальна група: два відеографа - Розширений комплект обладнання, розрахований на двох операторів (штатив, мініскейтер, рельс, стедікам) - Монтаж 3-5 хвилинного кліпу - Монтаж  120-180 хвилинного фільму - Запис в Full НD  якості  2-ох копій Вартість: від 3600 в форматі Full НD   4. 3D-кліп «Love Story або Весільний ТРЕШ» - Розробка сценарію відповідно до побажань молодят - Пошук місць для зйомок, організація всіх необхідних елементів зйомки (місце, дозвіл на зйомку, транспорт) - 3-годинна зйомка - Знімальна група: професійний оператор-постановник з асистентом - Устаткування: 3-D камера,  стедікам, штатив, освітлення Вартість: від 1000грн в форматі 3-D Завдаток 400 грн. Розрахунок в кінці весілля.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

VIPstudio FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "VIPstudio"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті