По домовленості

Вікторія Штефурак - візажист, гример

Івано-Франківськ

Детальніше про Вікторія Штефурак - візажист, гример

♥ Весільний макіяж для нареченої♥ Денний макіяж♥ Вечірній макіяж (у тому числі на випускний)♥ Віковий макіяж, дитячий, підлітковий ♥ Урочистий (святковий) макіяж - ART, Smokey eyes,креативний♥ Візаж для фото-відеозйомки♥ NUDE FACE♥ Корекція і фарбування брів та вій
Якщо ви замовляєте весільний макіяж,я як візажист враховую ваш образ, образ вашої пари, ваше плаття і букет, форму зачіски, кольорову гамму та стилістику вашого весілля, колір ваших очей і відтінок шкіри. Весільний макіяж підкреслить вашу красу, дозволить виглядати ідеально весь день, включаючи такі важливі моменти, як фотозйомку та відеозйомку. Варто відзначити одну з найбільш важливих властивостей весільного макіяжу – стійкість.Замовляючи репетицію (пробний) Make Up ви можете вибрати найбільш виграшний варіант, опрацювати всі тонкощі і деталі вашого образу заздалегідь.
♥ Весільний макіяж для нареченої♥ Денний макіяж♥ Вечірній макіяж (у тому числі на випускний)♥ Віковий макіяж, дитячий, підлітковий ♥ Урочистий (святковий) макіяж - ART, Smokey eyes,креативний♥ Візаж для фото-відеозйомки♥ NUDE FACE♥ Корекція і фарбування брів та вій Якщо ви замовляєте весільний макіяж,я як візажист враховую ваш образ, образ вашої пари, ваше плаття і букет, форму зачіски, кольорову гамму та стилістику вашого весілля, колір ваших очей і відтінок шкіри. Весільний макіяж підкреслить вашу красу, дозволить виглядати ідеально весь день, включаючи такі важливі моменти, як фотозйомку та відеозйомку. Варто відзначити одну з найбільш важливих властивостей весільного макіяжу – стійкість.Замовляючи репетицію (пробний) Make Up ви можете вибрати найбільш виграшний варіант, опрацювати всі тонкощі і деталі вашого образу заздалегідь.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Вікторія Штефурак - візажист, гример"

З нами 5 років