від 300 $

Весільна сукня TM Maxima

Чернівці

Детальніше про Весільна сукня TM Maxima

Розкішна стильна весільна сукня ТМ Maxima. Молочно-біла. А-силует, можна піддягати додатково під'юбник (кола, я використовувала 2-ку), можна без нього. Прикрашена поясом, розшитим прикрасою з бісера. Корсет на прихованому замочку, поверх гудзики. По фігурі лягає ідеально. Ззаду є невеликий шлейф. 
Розмір 36-38, на зріст 1,76 і каблук до 10 сантиметрів.
З сукнею віддам також болеро, з оздобленням із того ж гіпюру, що і на сукні (на плечах і рукавах), ззаду по спині на ґудзика.
Сукня б/в, одягалась один раз. Проведена професійна чистка, стан ідеальний.
 
Можлива примірка в м.Чернівці або в м.Києві за домовленістю
Розкішна стильна весільна сукня ТМ Maxima. Молочно-біла. А-силует, можна піддягати додатково під'юбник (кола, я використовувала 2-ку), можна без нього. Прикрашена поясом, розшитим прикрасою з бісера. Корсет на прихованому замочку, поверх гудзики. По фігурі лягає ідеально. Ззаду є невеликий шлейф.  Розмір 36-38, на зріст 1,76 і каблук до 10 сантиметрів. З сукнею віддам також болеро, з оздобленням із того ж гіпюру, що і на сукні (на плечах і рукавах), ззаду по спині на ґудзика. Сукня б/в, одягалась один раз. Проведена професійна чистка, стан ідеальний.   Можлива примірка в м.Чернівці або в м.Києві за домовленістю
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільна сукня TM Maxima"

З нами 5 років

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті