По домовленості

Ведущий Антон Полищук

Донецьк

Детальніше про Ведущий Антон Полищук

 
Доброго ранку / дня / вечора! Мене звуть Антон!
 
Чому я потрібен Вам?
Кожне свято, так чи інакше, передбачає присутність мікрофона. І відповідно, людини, яка в цей мікрофон говорить. Погодьтеся, здорово, коли цю людину приємно і цікаво слухати. Тому, вам обов'язково потрібен ведучий на корпоративне свято, офіційну презентацію, урочисту церемонію, діловий прийом .. на весілля, нарешті!
 
Чому я став мною?
Колись у студентські роки, коли я починав працювати МС в одному з нічних клубів свого міста, мої друзі подарували мені мої перші персональні візитні картки з коротким, але дуже містким слоганом "МС, якого слухають".
З тих пір, ось вже 7 років, я намагаюся його виправдовувати.
 
Трохи історичних цифр:
мені 25 років;
за плечима 5 років активної і насиченого студентського життя, яка навчила знаходити спільну мову з абсолютно всіма, організовувати і вести заходи для 1000 осіб;
5 років КВНу, який навчив смішно думати, кохати сцену і справлятися із мікрофоном, подарував багато класних титулів;
більше 200 проведених корпоративних заходів, акцій і презентацій;
більше 50 організованих заходів від тихих приватних до галасливих масових гулянь;
близько 100 клієнтів - великі корпорації, банки, готелі, ресторани, просто хороші люди, які довірили свій настрій мені, як ведучому і організатору.
 
І ще одна важлива цифра:
у мене 10 Друзів, саме Друзів. Вважаю, що це дуже важливий факт біографії, так як вони першими зайдуть на мій сайт і я можу опинитися в немилості, якщо про них не скажу.
«Але ж саме вони стояли у мене за спиною, коли я вів свою першу вечірку, подарували мені перший мікрофон, перші персональні візитні картки, дописали текст на сайт, тримали реквізит на фотосесії і взагалі, постійно мною цікавляться і переживають. Безкоштовно. У цьому цинічному світі.»- Написано друзями.
Дружба і доброзичливість - одні з моїх провідних цінностей - повірте, я зможу знайти спільну мову з гостями Вашого заходу, скільки б років їм не було, яку б марку автомобіля вони не віддавали перевагу, в якому б настрої ні були.
 
Мiй найкращий захід
Дуже часто мені ставлять питання - «Яке найкраще захід я провів?».
Завжди називаю найсвіжіший приклад. Чому? Тому що, кожна подія прагну провести ще краще попереднього, використовуючи всі навички, отримані раніше і знаю, що кожне наступне буде ще цікавіше і стильніше.
 
А Ваше - так взагалі The best!
 
  Доброго ранку / дня / вечора! Мене звуть Антон!   Чому я потрібен Вам? Кожне свято, так чи інакше, передбачає присутність мікрофона. І відповідно, людини, яка в цей мікрофон говорить. Погодьтеся, здорово, коли цю людину приємно і цікаво слухати. Тому, вам обов'язково потрібен ведучий на корпоративне свято, офіційну презентацію, урочисту церемонію, діловий прийом .. на весілля, нарешті!   Чому я став мною? Колись у студентські роки, коли я починав працювати МС в одному з нічних клубів свого міста, мої друзі подарували мені мої перші персональні візитні картки з коротким, але дуже містким слоганом "МС, якого слухають". З тих пір, ось вже 7 років, я намагаюся його виправдовувати.   Трохи історичних цифр: мені 25 років; за плечима 5 років активної і насиченого студентського життя, яка навчила знаходити спільну мову з абсолютно всіма, організовувати і вести заходи для 1000 осіб; 5 років КВНу, який навчив смішно думати, кохати сцену і справлятися із мікрофоном, подарував багато класних титулів; більше 200 проведених корпоративних заходів, акцій і презентацій; більше 50 організованих заходів від тихих приватних до галасливих масових гулянь; близько 100 клієнтів - великі корпорації, банки, готелі, ресторани, просто хороші люди, які довірили свій настрій мені, як ведучому і організатору.   І ще одна важлива цифра: у мене 10 Друзів, саме Друзів. Вважаю, що це дуже важливий факт біографії, так як вони першими зайдуть на мій сайт і я можу опинитися в немилості, якщо про них не скажу. «Але ж саме вони стояли у мене за спиною, коли я вів свою першу вечірку, подарували мені перший мікрофон, перші персональні візитні картки, дописали текст на сайт, тримали реквізит на фотосесії і взагалі, постійно мною цікавляться і переживають. Безкоштовно. У цьому цинічному світі.»- Написано друзями. Дружба і доброзичливість - одні з моїх провідних цінностей - повірте, я зможу знайти спільну мову з гостями Вашого заходу, скільки б років їм не було, яку б марку автомобіля вони не віддавали перевагу, в якому б настрої ні були.   Мiй найкращий захід Дуже часто мені ставлять питання - «Яке найкраще захід я провів?». Завжди називаю найсвіжіший приклад. Чому? Тому що, кожна подія прагну провести ще краще попереднього, використовуючи всі навички, отримані раніше і знаю, що кожне наступне буде ще цікавіше і стильніше.   А Ваше - так взагалі The best!  
Ціна
Зв'язок з нами:

Ведущий Антон Полищук FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Ведущий Антон Полищук"

З нами 5 років