від 100 $

Творча група "Malina Wedding Group"

Донецьк Львів

Фотографії

Детальніше про Творча група "Malina Wedding Group"

 Творча група «MALINA WEDDING GROUP (Весілля в Донецьку)»
За більш ніж 7 років успішної роботи фахівцями нашого агентства було організовано більше 1000 весіль в Донецьку, кожна з яких відрізнялася оригінальним оформленням і власними сценарієм. 
 Творча група «MALINA» пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг з організації весілля, включаючи розробку індивідуального сценарію і виїзних церемоній одруження. 
 
Послуги: 1. Весілля під ключ 2. Виїзна реєстрація шлюбу 3. Тамада 4. Весільний розпорядник та організатор урочистості 5. Весільний букет 6. Весільний торт 7. Весільний декор приміщення, столів і т.п. (Флористика, аксесуари ручної роботи та багато іншого) 8. Ексклюзивні весільні аксесуари ручної роботи на замовлення: келихи, подушечки для кілець, запрошення, плани розсадки гостей, бонбоньєрки, wish - листи і багато іншого) 9. Весільне фото і відео 10. Фото та відео love-story 11. Звукооператор 12. Місця проведення банкету 13. Весільний стиліст / візажист 14. Постановка весільного першого / останнього танцю 15. Весільний кортеж 16. Candy - Bar (Солодкий стіл - фуршет) 17. Виступ шоу-балетів, пародистів і знаменитостей на Вашому весіллі 18. Пропозицію руки і серця за унікальним сценарієм 19. Організація парубочого і дівич-вечора 20. Пропонуємо ексклюзивні варіанти проведення різних символічних церемоній - пісочної, водної та ін.
Шоу-програма та спецефекти: Живі і крижані фігури, міми, бармен - шоу, шоу барабанщиків, виступ пародистів і циган, бодіарт, винні та шоколадні фонтани, водний фонтан, яйця Фаберже, павичі з фруктів, повітряна куля, кейтерінг, дерево з келихів, леді-фуршет, Машина - конфетті, карета, небесні ліхтарики, дерево побажань, ходулісти, чудо подарунок до столу, жива музика.
 Творча група «MALINA WEDDING GROUP (Весілля в Донецьку)» За більш ніж 7 років успішної роботи фахівцями нашого агентства було організовано більше 1000 весіль в Донецьку, кожна з яких відрізнялася оригінальним оформленням і власними сценарієм.   Творча група «MALINA» пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг з організації весілля, включаючи розробку індивідуального сценарію і виїзних церемоній одруження.    Послуги: 1. Весілля під ключ 2. Виїзна реєстрація шлюбу 3. Тамада 4. Весільний розпорядник та організатор урочистості 5. Весільний букет 6. Весільний торт 7. Весільний декор приміщення, столів і т.п. (Флористика, аксесуари ручної роботи та багато іншого) 8. Ексклюзивні весільні аксесуари ручної роботи на замовлення: келихи, подушечки для кілець, запрошення, плани розсадки гостей, бонбоньєрки, wish - листи і багато іншого) 9. Весільне фото і відео 10. Фото та відео love-story 11. Звукооператор 12. Місця проведення банкету 13. Весільний стиліст / візажист 14. Постановка весільного першого / останнього танцю 15. Весільний кортеж 16. Candy - Bar (Солодкий стіл - фуршет) 17. Виступ шоу-балетів, пародистів і знаменитостей на Вашому весіллі 18. Пропозицію руки і серця за унікальним сценарієм 19. Організація парубочого і дівич-вечора 20. Пропонуємо ексклюзивні варіанти проведення різних символічних церемоній - пісочної, водної та ін. Шоу-програма та спецефекти: Живі і крижані фігури, міми, бармен - шоу, шоу барабанщиків, виступ пародистів і циган, бодіарт, винні та шоколадні фонтани, водний фонтан, яйця Фаберже, павичі з фруктів, повітряна куля, кейтерінг, дерево з келихів, леді-фуршет, Машина - конфетті, карета, небесні ліхтарики, дерево побажань, ходулісти, чудо подарунок до столу, жива музика.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Творча група "Malina Wedding Group""

З нами 5 років