По домовленості

весільна майстерня Тетяни Яворської

Івано-Франківськ

Фотографії

Відео

Детальніше про весільна майстерня Тетяни Яворської

Привіт, мене звуть - Тетяна, я весільний координатор. 
 
Весільний координатор - це незамінний помічник, порадник молодят, товариш, який тримає під контролем усіх працівників, які працюють в день вашого весілля. За допомогою нього ваш весільний день перетвориться на КАЗКУ, без турбот, вам і вашим рідним залишиться тільки насолоджуватись цим чудовим і чарівним днем.
Весільний координатор може допомогти в будь-якій ситуації, зможе швидко зорієнтуватися та скоординувати і виправити ситуацію.
Весільний координатор - це людина, яка в день вашого весілля позбавить вас та ваших рідних від турбот повязаних з організацією, здійснить грамотну координацію вашого свята згідно з наперед прописаного і узгодженого таймінг-плану (тобто погодинно прописаний план весілля).
 
А також наша команда надає послуги:

організція весілля під ключ
оформлення виїздних церемоній
оформлення бенкетних залів
замовлення весільного кортежу
оформлення весільного кортежу
оформлення підїзду
оформлення фотосесій
весільна флористика
весільна поліграфія
організація шоу-програм

та інше...
Звертайтесь до нас за безкоштовною консультацією по будь-якому питанню звязаному з весіллям!
Привіт, мене звуть - Тетяна, я весільний координатор.    Весільний координатор - це незамінний помічник, порадник молодят, товариш, який тримає під контролем усіх працівників, які працюють в день вашого весілля. За допомогою нього ваш весільний день перетвориться на КАЗКУ, без турбот, вам і вашим рідним залишиться тільки насолоджуватись цим чудовим і чарівним днем. Весільний координатор може допомогти в будь-якій ситуації, зможе швидко зорієнтуватися та скоординувати і виправити ситуацію. Весільний координатор - це людина, яка в день вашого весілля позбавить вас та ваших рідних від турбот повязаних з організацією, здійснить грамотну координацію вашого свята згідно з наперед прописаного і узгодженого таймінг-плану (тобто погодинно прописаний план весілля).   А також наша команда надає послуги: організція весілля під ключ оформлення виїздних церемоній оформлення бенкетних залів замовлення весільного кортежу оформлення весільного кортежу оформлення підїзду оформлення фотосесій весільна флористика весільна поліграфія організація шоу-програм та інше... Звертайтесь до нас за безкоштовною консультацією по будь-якому питанню звязаному з весіллям!
Зв'язок з нами:

Нагороди "весільна майстерня Тетяни Яворської"

З нами 5 років