від 50 $

Театр Dragonfly

Ужгород

Фотографії

Відео

Детальніше про Театр Dragonfly

Ми — колектив молодих, енергійних та креативних артистів оригінального жанру. Працюємо над постановками ексклюзивних програм з різноманітними декораціями та спецефектами. Вони стануть чудовою прикрасою на будь-якому весіллі, корпоративі, дні народженні, дитячому святі, новорічній вечірці, фестивалі та інших масових заходах.
Наша мета — наповнити будь-яку подію чи свято максимально позитивними емоціями та залишити у душі кожного незабутні приємні враження.
Чому саме ми?
У нашому колективі працюють ТІЛЬКИ ДОСВІДЧЕНІ і добре підготовлені артисти! Ми постійно беремо участь у різноманітних фестивалях міжнародного рівня, конкурсах та навідь займаємо призові місця.На Вашому святі ми про все подбаємо самі, а Вам належить тільки насолоджуватися незабутнім шоу від театру Dragonfly!Обирайте тільки найкраще!“Задоволення від високої якості триває набагато довше , ніж радість від низької ціни!”
Ми — колектив молодих, енергійних та креативних артистів оригінального жанру. Працюємо над постановками ексклюзивних програм з різноманітними декораціями та спецефектами. Вони стануть чудовою прикрасою на будь-якому весіллі, корпоративі, дні народженні, дитячому святі, новорічній вечірці, фестивалі та інших масових заходах. Наша мета — наповнити будь-яку подію чи свято максимально позитивними емоціями та залишити у душі кожного незабутні приємні враження. Чому саме ми? У нашому колективі працюють ТІЛЬКИ ДОСВІДЧЕНІ і добре підготовлені артисти! Ми постійно беремо участь у різноманітних фестивалях міжнародного рівня, конкурсах та навідь займаємо призові місця.На Вашому святі ми про все подбаємо самі, а Вам належить тільки насолоджуватися незабутнім шоу від театру Dragonfly!Обирайте тільки найкраще!“Задоволення від високої якості триває набагато довше , ніж радість від низької ціни!”
Послуги
Зв'язок з нами:

Театр Dragonfly FAQ

50$

Нагороди "Театр Dragonfly"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті