від 400 $

SVV Video

Луцьк

Детальніше про SVV Video

Я  завжди йду назустріч своїм клієнтам. Приходьте  із найбільш неординарними ідеями - і навіть не сумнівайтесь, тут Вас почують, зрозуміють і реалізують Ваш проект на найвищому професійному рівні.
 
Зйомка проводиться в форматі Full HD.Можливість запису на DVD або Blu ray disk.
Професіоналізм, якість, креативність, оригінальність підкріплені 11-річним досвідом роботи та участю , форумах відеомейкерів.
У своїй роботі я ставлю  перед собою дві мети. Перша - задовольнити всі побажання клієнта і залишити його задоволеним  своєю роботою, друга - домогтися результату, яким би ми самі пишалися.Ви отримаєте насичений та емоційний фільм про Ваш пам'ятний день.
Знімаємо професійною апаратурою  DSLR на  Canon 5D Mark 3 , Canon 6D.
При перегляді відеоробіт,в плеєрі натискайте Vimeo,для кращої якості.
 
https://www.facebook.com/groups/2014199128795721/
Я  завжди йду назустріч своїм клієнтам. Приходьте  із найбільш неординарними ідеями - і навіть не сумнівайтесь, тут Вас почують, зрозуміють і реалізують Ваш проект на найвищому професійному рівні.   Зйомка проводиться в форматі Full HD.Можливість запису на DVD або Blu ray disk. Професіоналізм, якість, креативність, оригінальність підкріплені 11-річним досвідом роботи та участю , форумах відеомейкерів. У своїй роботі я ставлю  перед собою дві мети. Перша - задовольнити всі побажання клієнта і залишити його задоволеним  своєю роботою, друга - домогтися результату, яким би ми самі пишалися.Ви отримаєте насичений та емоційний фільм про Ваш пам'ятний день. Знімаємо професійною апаратурою  DSLR на  Canon 5D Mark 3 , Canon 6D. При перегляді відеоробіт,в плеєрі натискайте Vimeo,для кращої якості.   https://www.facebook.com/groups/2014199128795721/
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

SVV Video FAQ

400$

Ні

Ні

Так

Нагороди "SVV Video"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті