По домовленості

Студія Wedding Weekend

Тернопіль

Фотографії

Відео

Детальніше про Студія Wedding Weekend




Студія Wedding Weekend - це молодо та креативно! Проведемо Ваше свято на позитивній хвилі. Дуже смішні виступи та ціни! тел.: 096-953-923-1; 063-35-77-220Електронна пошта: naprikoli@email.ua




Ми зробимо Ваше свято по справжньому веселим та незабутнім! Індивідуальний підхід до кожного весілля! Досвід проведення різноматніх заходів (від презентацій відомих брендів до відкриття нових розважальних центрів) дозволить зробити Ваше весілля МЕГА ПОДІЄЮ! Як справжні гумористи (Команда КВН Вікенд) зарекомендували себе по всій Західній Україні, де ставали неодноразово переможцями.Участь у телевізійних проектах "Розсміши коміка" 
Студія Wedding Weekend - це молодо та креативно! Проведемо Ваше свято на позитивній хвилі. Дуже смішні виступи та ціни! тел.: 096-953-923-1; 063-35-77-220Електронна пошта: naprikoli@email.ua Ми зробимо Ваше свято по справжньому веселим та незабутнім! Індивідуальний підхід до кожного весілля! Досвід проведення різноматніх заходів (від презентацій відомих брендів до відкриття нових розважальних центрів) дозволить зробити Ваше весілля МЕГА ПОДІЄЮ! Як справжні гумористи (Команда КВН Вікенд) зарекомендували себе по всій Західній Україні, де ставали неодноразово переможцями.Участь у телевізійних проектах "Розсміши коміка" 
Ціна
Зв'язок з нами:

Студія Wedding Weekend FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Студія Wedding Weekend"

З нами 5 років