від 100 $

студія "Територія свята" Myhail Klimchuk

Луцьк

Фотографії

Детальніше про студія "Територія свята" Myhail Klimchuk

Відео та фото зйомка: Знайомство, кохання, весілля... Скільки приємних хвилин Вам подарують ці миті! Шлюб, перший танець, та "гірко" від гостей. Та весілля пройде, метушня закінчиться. І як захочеться колись, через багато-багато років згад     Використовуються різноманітні системи стабілізації та високоякісне освітлення! Індивідуальний підхід. Стаж роботи в даній сфері-15 років. Є досвід роботи на телебачені. В нас є все що вам потрібно (відео та фотооператор, найкраща тамада та музиканти заслужені артисти України)
студія "Територія свята" з радістю співпрацюватиме з Вами на всіх етапах роботи, адже наша основна ціль - Ваше задоволення.
Відео та фото зйомка: Знайомство, кохання, весілля... Скільки приємних хвилин Вам подарують ці миті! Шлюб, перший танець, та "гірко" від гостей. Та весілля пройде, метушня закінчиться. І як захочеться колись, через багато-багато років згад     Використовуються різноманітні системи стабілізації та високоякісне освітлення! Індивідуальний підхід. Стаж роботи в даній сфері-15 років. Є досвід роботи на телебачені. В нас є все що вам потрібно (відео та фотооператор, найкраща тамада та музиканти заслужені артисти України) студія "Територія свята" з радістю співпрацюватиме з Вами на всіх етапах роботи, адже наша основна ціль - Ваше задоволення.
Послуги
Якість відео
Ціна
Зв'язок з нами:

студія "Територія свята" Myhail Klimchuk FAQ

100$

4K відеозйомка, Full HD відеозйомка, HD відеозйомка

Так

Ні

Так

Нагороди "студія "Територія свята" Myhail Klimchuk"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті