від 800 $

СТОП! ЗНЯТО!

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про СТОП! ЗНЯТО!

WEDDING VIDEO PRODUCTION
"Стоп! Знято!"
                                       ПРОФЕСІЙНА ВІДЕОЗЙОМКА ВЕСІЛЛЯ
зйомка у форматі HD (1920x1080) для перегляду на широкоформатному телевізорі або  SD (за бажанням замовника)
довесільне відео (кліп) Love Story (індивідуальна розробка сценарію та постановка)
найкраще технічне забезпечення:використання професійного обладнання під час зйомки (стедікам "BASSON" ,рейковий візок,скейтер,кран, світло "dedolight")
запис на Blu-ray,Media Player,DVD
зйомка ведеться на дві камери
фотозйомка (ви отримаєте фото усього що відбувалось протягом цілого дня близько 1000 світлин)
                              НОВИНКА
 ТІЛЬКИ МИ ПРОПОНУЄМО ВАМ ЗДИВУВАТИ ВАШИХ ГОСТЕЙ!!!
- SDE монтаж та показ весільного відео чи кліпу під час проведення весілля (у залі) на спеціальному екрані
- виготовлення весільного відео запрошення, разом із традиційним запрошенням (листівкою) можна буде запросити гостей відеозверненням яке ми знімемо і зробимо у вигляді кліпу та запишимо на DVD (розтиражуємо) та викладемо в інтернет.

 
Ціни на наші послуги можна взнати зателефонувавши нам.
Перегляд наших робіт можливий при особистій зустрічі.
WEDDING VIDEO PRODUCTION "Стоп! Знято!"                                        ПРОФЕСІЙНА ВІДЕОЗЙОМКА ВЕСІЛЛЯ зйомка у форматі HD (1920x1080) для перегляду на широкоформатному телевізорі або  SD (за бажанням замовника) довесільне відео (кліп) Love Story (індивідуальна розробка сценарію та постановка) найкраще технічне забезпечення:використання професійного обладнання під час зйомки (стедікам "BASSON" ,рейковий візок,скейтер,кран, світло "dedolight") запис на Blu-ray,Media Player,DVD зйомка ведеться на дві камери фотозйомка (ви отримаєте фото усього що відбувалось протягом цілого дня близько 1000 світлин)                               НОВИНКА  ТІЛЬКИ МИ ПРОПОНУЄМО ВАМ ЗДИВУВАТИ ВАШИХ ГОСТЕЙ!!! - SDE монтаж та показ весільного відео чи кліпу під час проведення весілля (у залі) на спеціальному екрані - виготовлення весільного відео запрошення, разом із традиційним запрошенням (листівкою) можна буде запросити гостей відеозверненням яке ми знімемо і зробимо у вигляді кліпу та запишимо на DVD (розтиражуємо) та викладемо в інтернет.   Ціни на наші послуги можна взнати зателефонувавши нам. Перегляд наших робіт можливий при особистій зустрічі.
Ціна
Зв'язок з нами:

СТОП! ЗНЯТО! FAQ

800$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "СТОП! ЗНЯТО!"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті