від 200 $

ОРЕНДА ШОКОЛАДНОГО ФОНТАНА

Тернопіль

Детальніше про ОРЕНДА ШОКОЛАДНОГО ФОНТАНА

Плануєте корпоративну вечірку,конференцію,ювілей,день народження,презентацію,рекламну акцію,весілля,дитяче свято або тематичну вечірку? Не знаєте,як удосконалити бенкетний стіл або фуршетну лінію? Виникло питання, як приємно здивувати гостей урочистості, які бачили багато оригінальних сюрпризів?
Шоколадний фонтан!!! Перетворить будь-яку подію в ефектне і незабутнє шоу, сприятиме створенню дивовижних вражень та емоцій! Фонтан з шоколаду в поєднанні з фруктами додасть родзинку вашому святу.
Оренда: 5ти-ярусного (110см) шоколадного фонтана
             4ох-ярусного (90см) шоколадного фонтана.
Плануєте корпоративну вечірку,конференцію,ювілей,день народження,презентацію,рекламну акцію,весілля,дитяче свято або тематичну вечірку? Не знаєте,як удосконалити бенкетний стіл або фуршетну лінію? Виникло питання, як приємно здивувати гостей урочистості, які бачили багато оригінальних сюрпризів? Шоколадний фонтан!!! Перетворить будь-яку подію в ефектне і незабутнє шоу, сприятиме створенню дивовижних вражень та емоцій! Фонтан з шоколаду в поєднанні з фруктами додасть родзинку вашому святу. Оренда: 5ти-ярусного (110см) шоколадного фонтана              4ох-ярусного (90см) шоколадного фонтана.
Зв'язок з нами:

Нагороди "ОРЕНДА ШОКОЛАДНОГО ФОНТАНА"

З нами 5 років