від 1 $

S&M арт івент агенство

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про S&M арт івент агенство

Ми творимо Ваші найпрекрасніші миті..!
Вітаємо! Наша команда – це професіонали в організації прекрасних та незабутніх подій Вашого життя.
Ми радо та з великим задоволенням потурбуємось про кожну дрібничку, кожну хвилину – і все це заради Вашої радості та задоволення від чудового дійства!
Команда “S&M арт івент агенства” виконає будь-які бажання по організації та оформленні весілля, освідчення, вінчання чи іншого святкового заходу. Адже співпраця з кожним клієнтом для нас – це унікальна та дивовижна історія успіху.
Звертайтесь з Вашими пропозиціями, а ми надамо професійні консультації, підкріплені величезним досвідом в проведенні та організації не одного десятка святкових подій у Західному регіоні України та за кордоном.
Дякуємо, що обрали нас!
 З радістю, команда “S&M арт івент агенства”
 
Наші послуги:

організація та оформлення весілля
організація освідчень, вінчань, формальних та офіційних виїзних церемоній,
організаціявесіль закордоном (Тбілісі, Прага, Стамбул, Венеція, Париж, Барселона)
організація виїзної церемонії
організація освідчень, корпоративів, днів народжень, вечірок та дитячих свят 
послуги весільного координатора 
весільні арки, стенди, президії наречених
оренда весільних декорів
декор фотосесій
флористика - квіткові композиції, бутоньєрки, весільний букет, букети для дружок
оформлення авто
весільний банер
запрошення, бонбоньєрки, подушечки, бокали ручної роботи
декор свічок, корзинок
розважальні програми, відеопрезентації
шоколадні фонтани, фонтани для напоїв
оформлення козацького та солодкого столів
індивідуальні консультації з питань Вашого свята
Ми творимо Ваші найпрекрасніші миті..! Вітаємо! Наша команда – це професіонали в організації прекрасних та незабутніх подій Вашого життя. Ми радо та з великим задоволенням потурбуємось про кожну дрібничку, кожну хвилину – і все це заради Вашої радості та задоволення від чудового дійства! Команда “S&M арт івент агенства” виконає будь-які бажання по організації та оформленні весілля, освідчення, вінчання чи іншого святкового заходу. Адже співпраця з кожним клієнтом для нас – це унікальна та дивовижна історія успіху. Звертайтесь з Вашими пропозиціями, а ми надамо професійні консультації, підкріплені величезним досвідом в проведенні та організації не одного десятка святкових подій у Західному регіоні України та за кордоном. Дякуємо, що обрали нас!  З радістю, команда “S&M арт івент агенства”   Наші послуги: організація та оформлення весілля організація освідчень, вінчань, формальних та офіційних виїзних церемоній, організаціявесіль закордоном (Тбілісі, Прага, Стамбул, Венеція, Париж, Барселона) організація виїзної церемонії організація освідчень, корпоративів, днів народжень, вечірок та дитячих свят  послуги весільного координатора  весільні арки, стенди, президії наречених оренда весільних декорів декор фотосесій флористика - квіткові композиції, бутоньєрки, весільний букет, букети для дружок оформлення авто весільний банер запрошення, бонбоньєрки, подушечки, бокали ручної роботи декор свічок, корзинок розважальні програми, відеопрезентації шоколадні фонтани, фонтани для напоїв оформлення козацького та солодкого столів індивідуальні консультації з питань Вашого свята
Зв'язок з нами:

Нагороди "S&M арт івент агенство"

З нами 5 років