По домовленості

Sergo studio

Ужгород

Детальніше про Sergo studio

Все починалось з кохання і старенької мильниці Олімпус. Коли людина закохана хочеться щоб це тривало вічно, і кращий спосіб це сфотогшрафувати кожен свій крок. З часом це перейшло в захоплення, а захоплення в звичку. Але не в звичку фотографувати себе, а зберігати на віки щасливі моменти в житті людей і тим самим дарувати людям щастя.?
   З часом ми купили найсучаснішу техніку багато вчилисьі працювали, але головне наше завдання зберегти щасливі моменти в сімених альбомах.
   Ми молоді та енергійні цінуємо якість і завжди враховуємо ваші побажання. Ми не працюємо по шаблону адже щастя в кожного іше, ми просто допомагаємо вам розкритись перед обєктивами камер.?
Все починалось з кохання і старенької мильниці Олімпус. Коли людина закохана хочеться щоб це тривало вічно, і кращий спосіб це сфотогшрафувати кожен свій крок. З часом це перейшло в захоплення, а захоплення в звичку. Але не в звичку фотографувати себе, а зберігати на віки щасливі моменти в житті людей і тим самим дарувати людям щастя.?    З часом ми купили найсучаснішу техніку багато вчилисьі працювали, але головне наше завдання зберегти щасливі моменти в сімених альбомах.    Ми молоді та енергійні цінуємо якість і завжди враховуємо ваші побажання. Ми не працюємо по шаблону адже щастя в кожного іше, ми просто допомагаємо вам розкритись перед обєктивами камер.?
Ціна
Зв'язок з нами:

Sergo studio FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Sergo studio"

З нами 5 років