По домовленості

ресторан "Стожари"

Тернопіль

Детальніше про ресторан "Стожари"

 
Наш ресторан - це ідеальне місце для заміського відпочинку, проведення весіль, бенкетів, фуршетів, корпоративів і просто затишного сімейного відпочинку по розумній ціні.
Бенкетний зал вміщує  200 гостей. У теплу пору року, окрім основного залу функціонує літня площадка ресторану «Стожари».
Щедре меню ресторану «Стожари» поєднує у собі страви української та європейської кухонь. Особливе місце у ньому займають страви на вогні.
У вихідні дні (п’ятниця, субота неділя, а також по додатковому замовленню клієнта) у нашому закладі лунає найкраща жива музика. У репертуарі музичного колективу ресторану «Стожари» Ви знайдете пісні на будь-який смак, від українських народних до найсучасніших композицій.Загалом, основне правило роботи нашого закладу – це щирість та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Персонал ресторану «Стожари» повсякчас намагається створити ідеальну атмосферу саме для Вас, щоб Ви стали нашим постійним гостем, а бажаним Ви є тут завжди!
  Наш ресторан - це ідеальне місце для заміського відпочинку, проведення весіль, бенкетів, фуршетів, корпоративів і просто затишного сімейного відпочинку по розумній ціні. Бенкетний зал вміщує  200 гостей. У теплу пору року, окрім основного залу функціонує літня площадка ресторану «Стожари». Щедре меню ресторану «Стожари» поєднує у собі страви української та європейської кухонь. Особливе місце у ньому займають страви на вогні. У вихідні дні (п’ятниця, субота неділя, а також по додатковому замовленню клієнта) у нашому закладі лунає найкраща жива музика. У репертуарі музичного колективу ресторану «Стожари» Ви знайдете пісні на будь-який смак, від українських народних до найсучасніших композицій.Загалом, основне правило роботи нашого закладу – це щирість та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Персонал ресторану «Стожари» повсякчас намагається створити ідеальну атмосферу саме для Вас, щоб Ви стали нашим постійним гостем, а бажаним Ви є тут завжди!
Зв'язок з нами: