По домовленості

Ресторан "Грузинська кухня"

Тернопіль

Детальніше про Ресторан "Грузинська кухня"

Ресторан розміщується у двоповерховій будівлі. Перший поверх-бар на 36 посадочних місць. Другий поверх-зал на 36 місць(при банкетах-до 55) та окремий кабінет на 8 персон. Крім цього, є літні: велика тераса, фонтан, навколо якого столики під парасолями. Влітку тінь від дерев подарує вам прохолоду, а зелені насадження, клумби-естетичне задоволення.
Кухня ресторану-грузинські страви. Кожен день проводиться закупівля свіжих продуктів і м'яса. У 2012 році ми побудували тандир. Тому такі страви, як шашлик, ребра, реберця, купати, люля-кебаб, риба готуються в тандирі. Шинка і бочок у нас власного приготування. Робимо засоли: цицаки (гострий стручковий перець), помідори (червоні, зелені), огірки, крижалка. На попереднє замовлення готується бараняча нога, кріль. Працюємо 9.00-23,00, без обіду,без вихідних, нічне обслуговування.
Сподіваємось, що Вам прийдуться до смаку наші страви. Смачного!!!
Ресторан розміщується у двоповерховій будівлі. Перший поверх-бар на 36 посадочних місць. Другий поверх-зал на 36 місць(при банкетах-до 55) та окремий кабінет на 8 персон. Крім цього, є літні: велика тераса, фонтан, навколо якого столики під парасолями. Влітку тінь від дерев подарує вам прохолоду, а зелені насадження, клумби-естетичне задоволення. Кухня ресторану-грузинські страви. Кожен день проводиться закупівля свіжих продуктів і м'яса. У 2012 році ми побудували тандир. Тому такі страви, як шашлик, ребра, реберця, купати, люля-кебаб, риба готуються в тандирі. Шинка і бочок у нас власного приготування. Робимо засоли: цицаки (гострий стручковий перець), помідори (червоні, зелені), огірки, крижалка. На попереднє замовлення готується бараняча нога, кріль. Працюємо 9.00-23,00, без обіду,без вихідних, нічне обслуговування. Сподіваємось, що Вам прийдуться до смаку наші страви. Смачного!!!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторан "Грузинська кухня""

З нами 5 років