По домовленості

Престиж авто

Чернівці

Фотографії

Детальніше про Престиж авто

 
Оренда автомобілів на весілля в нашій компанії гарантує Ваш спокій, комфорт, швидкість і розкіш весільної прогулянки. По Вашому бажанню ми складемо для Вас прекрасний кортеж з автомобілів різних марок і класів. Уявіть собі строгий автомобільний ряд в єдиній колірній гаммі, що поєднує в собі красу і потужність найрізноманітніших машин: респектабельних седанов і динамічних мінівенов.
На Ваш вибір оренда автомобілів VIP-класу: Mercedes S W220 , ML , E клас, а також  Toyota land cruiser 100, BMW  7 серії, Mitsubishi Pajero, Ретро авто . Це автомобілі з бездоганною репутацією і значною історією. Досить опинитися усередині будь-якого з них, щоб відчути свою винятковість. Прогулянка на подібному автомобілі - прекрасний подарунок молодожонам.
Оренда автомобіля на весілля припускає вишукану прикрасу кортежу. Ми поклопочемося і про це. Чудеса автомобільної флористики зможуть порадувати погляд найвимогливішого гостя.
Ми бажаємо Вам отримати задоволення від кожної миті майбутнього весільного торжества. Компанія «Престиж авто» зробить Вашу весільну поїздку по місту і області по-справжньому святковою подією - швидким, зручним, яскравим і незабутнім.
  Оренда автомобілів на весілля в нашій компанії гарантує Ваш спокій, комфорт, швидкість і розкіш весільної прогулянки. По Вашому бажанню ми складемо для Вас прекрасний кортеж з автомобілів різних марок і класів. Уявіть собі строгий автомобільний ряд в єдиній колірній гаммі, що поєднує в собі красу і потужність найрізноманітніших машин: респектабельних седанов і динамічних мінівенов. На Ваш вибір оренда автомобілів VIP-класу: Mercedes S W220 , ML , E клас, а також  Toyota land cruiser 100, BMW  7 серії, Mitsubishi Pajero, Ретро авто . Це автомобілі з бездоганною репутацією і значною історією. Досить опинитися усередині будь-якого з них, щоб відчути свою винятковість. Прогулянка на подібному автомобілі - прекрасний подарунок молодожонам. Оренда автомобіля на весілля припускає вишукану прикрасу кортежу. Ми поклопочемося і про це. Чудеса автомобільної флористики зможуть порадувати погляд найвимогливішого гостя. Ми бажаємо Вам отримати задоволення від кожної миті майбутнього весільного торжества. Компанія «Престиж авто» зробить Вашу весільну поїздку по місту і області по-справжньому святковою подією - швидким, зручним, яскравим і незабутнім.
Марка автомобіля
Зв'язок з нами:

Престиж авто FAQ

по домовленості

Нагороди "Престиж авто"

З нами 5 років

Автомобільний кортеж на весілля у вашому місті