від 350 $

Весільний салон "POLLARDI"

Луцьк м.Львів вул. Кульпарківска, 226a

Фотографії

Детальніше про Весільний салон "POLLARDI"

У весільному салоні "Pollardi" представлений великий асортимент весільних суконь. Для наречених у нас є різні сукні: традиційні пишні, облягаючі мереживні, сучасні короткі, вишукані моделі А-силуету та інші. Серед них такі бренди як:

Pollardi
Ida Torez
Daria Karlozi

Ці бренди вже встигли стати популярними не тільки в країнах Європи, але і по всьому світу. Причини популярності можна навіть не перераховувати, Вам достатньо просто поглянути на ці дивовижні сукні та Ви зрозумієте, що подібних таких немає ніде. Ви зможете придбати весільну сукню в Україні з будь-якої колекції і бути впевненою, що в ньому ви будете виглядати бездоганно, адже кожна лінійка має свої особливості.
Завдяки унікальному пошиттю і найдорожчим тканинам - кожне вбрання поєднує в собі витонченість і жіночність. Щоб Ви змогли підібрати і купити сукню не тільки по перевагах, наші консультанти допоможуть у цій нелегкій справі, щоб воно сиділо ідеально по фігурі і виглядало на Вас елегантно.
Також у нас наречена може безкоштовно приміряти сукню, майстри при потребі підженуть її по фігурі, стилісти створять образ, відпарять сукню та збережуть її до дня весілля.
У весільному салоні "Pollardi" представлений великий асортимент весільних суконь. Для наречених у нас є різні сукні: традиційні пишні, облягаючі мереживні, сучасні короткі, вишукані моделі А-силуету та інші. Серед них такі бренди як: Pollardi Ida Torez Daria Karlozi Ці бренди вже встигли стати популярними не тільки в країнах Європи, але і по всьому світу. Причини популярності можна навіть не перераховувати, Вам достатньо просто поглянути на ці дивовижні сукні та Ви зрозумієте, що подібних таких немає ніде. Ви зможете придбати весільну сукню в Україні з будь-якої колекції і бути впевненою, що в ньому ви будете виглядати бездоганно, адже кожна лінійка має свої особливості. Завдяки унікальному пошиттю і найдорожчим тканинам - кожне вбрання поєднує в собі витонченість і жіночність. Щоб Ви змогли підібрати і купити сукню не тільки по перевагах, наші консультанти допоможуть у цій нелегкій справі, щоб воно сиділо ідеально по фігурі і виглядало на Вас елегантно. Також у нас наречена може безкоштовно приміряти сукню, майстри при потребі підженуть її по фігурі, стилісти створять образ, відпарять сукню та збережуть її до дня весілля.
Бренд весільної сукні
Товар та послуги
Зв'язок з нами:

Весільний салон "POLLARDI" FAQ

350$

Нагороди "Весільний салон "POLLARDI""

З нами 5 років