від 10 $

Olga

Рівне

Детальніше про Olga

Як професійна церемономайстриння, віртуозно володію наступними стилями ведення: 
Стиль "Вогняного дракону" - пройшла стажування у монахів Шао-Ліня. Особливість стилю: Запалюю гумором та енергією. Вогнегасник у комплекті.
Стиль "Повелителька  кобри" - пройшла стажування на зміїній фермі у Таїланді. Особливість стилю: Легко гіпнотизую і роблю слухняним мікрофон. Виконую з ним смертельні трюки. Наприклад : підношу до рота на відстань до 1 см, і говорю в нього. НЕ НАМАГАЙТЕСЬ ПОВТОРИТИ ЦЕЙ ТРЮК САМОСТІЙНО ВДОМА - ЦЕ МОЖЕ БУТИ НЕБЕЗПЕЧНО!
Стиль "Лінивої кішки" - пройшла стажування у своєї кішки. Намуркаю щастя в вашу хату :-) Для тих хто прийде з валерянкою - сюрприз.
Стиль "Німої риби" - якщо хто-небудь, коли-небудь, бачив рибу що розмовляє, нехай кине в мене камінь. На рівні підсвідомості Ви завжди мріяли про весілля у повній, абсолютній тиші - Ви просто це ще не усвідомили. Справжнім закоханим слова не потрібні - достатньо лише одного промовистого погляду. Пройшла стажування на Басовому куті.
 
 Моє завдання - втілювати мрії у життя, заряджати позитивом, дарувати радісні емоції та залишити яскраві спогади. З такими приємними завданнями я справляюсь на всі 100%. Молодятам – ГІРКО! Іменинникам – УРА! Ну а решті – ХОРОШИЙ НАСТРІЙ!
Цікаво та весело буде всім!
Як професійна церемономайстриння, віртуозно володію наступними стилями ведення:  Стиль "Вогняного дракону" - пройшла стажування у монахів Шао-Ліня. Особливість стилю: Запалюю гумором та енергією. Вогнегасник у комплекті. Стиль "Повелителька  кобри" - пройшла стажування на зміїній фермі у Таїланді. Особливість стилю: Легко гіпнотизую і роблю слухняним мікрофон. Виконую з ним смертельні трюки. Наприклад : підношу до рота на відстань до 1 см, і говорю в нього. НЕ НАМАГАЙТЕСЬ ПОВТОРИТИ ЦЕЙ ТРЮК САМОСТІЙНО ВДОМА - ЦЕ МОЖЕ БУТИ НЕБЕЗПЕЧНО! Стиль "Лінивої кішки" - пройшла стажування у своєї кішки. Намуркаю щастя в вашу хату :-) Для тих хто прийде з валерянкою - сюрприз. Стиль "Німої риби" - якщо хто-небудь, коли-небудь, бачив рибу що розмовляє, нехай кине в мене камінь. На рівні підсвідомості Ви завжди мріяли про весілля у повній, абсолютній тиші - Ви просто це ще не усвідомили. Справжнім закоханим слова не потрібні - достатньо лише одного промовистого погляду. Пройшла стажування на Басовому куті.    Моє завдання - втілювати мрії у життя, заряджати позитивом, дарувати радісні емоції та залишити яскраві спогади. З такими приємними завданнями я справляюсь на всі 100%. Молодятам – ГІРКО! Іменинникам – УРА! Ну а решті – ХОРОШИЙ НАСТРІЙ! Цікаво та весело буде всім!
Ціна
Зв'язок з нами:

Olga FAQ

10$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Olga"

З нами 5 років