По домовленості

Оформлення весілля

Тернопіль

Детальніше про Оформлення весілля

Ми оформимо Ваше весілля стильно та красиво!
- Оформлення залу
- Оформлення президіуму і столу молодих
- Оформлення гостьових та фуршетних столів
- Оформлення стільців
- Весільний декор інтер’єру (Оформлення банкетних залів у єдиному стилі. А також декор інтер’єра: під’їзди, сходи, вікна і стіни, колони, світильники тощо)
- Оформлення машин
- Оформлення виїзної церемонії
- Букети та бутоньєрки (Букет нареченої, бутоньєрка для нареченого, букети, браслети та віночки для дружок, бутоньєрки для гостей)
- Світловий декор (Свічі, підсвічники, гірлянди)
- Оформлення номеру молодят
- Флористичні аксесуари (пелюстки, подушечки для обручок )
- Вінчальні свічки
- Бокали (декоровані, ручного розпису)
- Декор для шампанського
- Лопатка та ножик для торта
- Лопатка та ножик для торта
Ми оформимо Ваше весілля стильно та красиво! - Оформлення залу - Оформлення президіуму і столу молодих - Оформлення гостьових та фуршетних столів - Оформлення стільців - Весільний декор інтер’єру (Оформлення банкетних залів у єдиному стилі. А також декор інтер’єра: під’їзди, сходи, вікна і стіни, колони, світильники тощо) - Оформлення машин - Оформлення виїзної церемонії - Букети та бутоньєрки (Букет нареченої, бутоньєрка для нареченого, букети, браслети та віночки для дружок, бутоньєрки для гостей) - Світловий декор (Свічі, підсвічники, гірлянди) - Оформлення номеру молодят - Флористичні аксесуари (пелюстки, подушечки для обручок ) - Вінчальні свічки - Бокали (декоровані, ручного розпису) - Декор для шампанського - Лопатка та ножик для торта - Лопатка та ножик для торта
Зв'язок з нами:

Нагороди "Оформлення весілля"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті