від 150 $

Назарій Яворський

Івано-Франківськ

Детальніше про Назарій Яворський

Кожна фотографія для мене - потенційний шедевр. Але для того, щоб шедевр з потенційного став справжнім, потрібні знання, своє бачення кадру, нешаблонне мислення і хороша камера.
«Повторюватися щоразу по-новому, чи не це є мистецтво»?
Відповіді на основні питання клієнтів:
Стандартий пакет:
- Фотозйомка проводиться мною та асистентом від моменту збирання нареченої до завершення першого танцю в ресторані і включає в себе не менше 700 фото.
- Проводиться колірна, гамма та експозиційна корекція всіх фотографій, а також їх обробка та ретушування видимих дефектів.
- Запис фотографій у форматі .jpg на флешку або DVD диск.
Бонуси:
-  Фотокнига в подарунок.
-  Відеоролик на основі найкращих відзнятих фотографій.
-  Всі фотографії замовника можуть бути доступні йому в електронному вигляді у персональній галереї.
-  Забронювавши дату зйомки наперед, більше ніж за 3 місяця, Ви отримуєте  знижку - 15%. 

Максимальний пакет:
- Фотозйомка проводиться мною та асистентом від моменту збирання нареченої до закінчення весілля (не менше 1000 фото).
- Проводиться колірна, гамма та експозиційна корекція всіх фотографій, а також їх обробка та ретушування видимих дефектів.
- Запис фотографій у форматі .jpg на флешку або DVD диск.
Бонуси:
-  Фотокнига в подарунок.
-  Відеоролик на основі найкращих відзнятих фотографій.
- Всі фотографії замовника можуть бути доступні йому в електронному вигляді у персональній галереї.
Скільки часу триватиме обробка весільних фотографій?
- Весільні фотографії обробляються біля 2-х місяців, в залежності від завантаження, але для особливо нетерплячих клієнтів можливо надати доступ до певної кількості найкращих фото напротязі тижня, щоб згладити час очікування до моменту, коли робота по обробці буде повністю виконана.
В яких містах я працюю?
- Коломийський район та Івано-Франківська область в цілому. Можливість зйомки в інших містах обговорюється індивідуально.
Оплата:
Обумовлюється з клієнтом в залежності від пакету послуг. Щоб забронювати дату зйомки необхідно внести передоплату, яка становить 30% від загальної суми. Для Коломийського району ціна стандартного пакету становить - 2500 гривень,максимальний пакет - 3000 гривень. Для інших районів в рамках Івано-Франківської області ціна обумовлюється індивідуально, так як зростають транспортні розходи.
Кожна фотографія для мене - потенційний шедевр. Але для того, щоб шедевр з потенційного став справжнім, потрібні знання, своє бачення кадру, нешаблонне мислення і хороша камера. «Повторюватися щоразу по-новому, чи не це є мистецтво»? Відповіді на основні питання клієнтів: Стандартий пакет: - Фотозйомка проводиться мною та асистентом від моменту збирання нареченої до завершення першого танцю в ресторані і включає в себе не менше 700 фото. - Проводиться колірна, гамма та експозиційна корекція всіх фотографій, а також їх обробка та ретушування видимих дефектів. - Запис фотографій у форматі .jpg на флешку або DVD диск. Бонуси: -  Фотокнига в подарунок. -  Відеоролик на основі найкращих відзнятих фотографій. -  Всі фотографії замовника можуть бути доступні йому в електронному вигляді у персональній галереї. -  Забронювавши дату зйомки наперед, більше ніж за 3 місяця, Ви отримуєте  знижку - 15%.  Максимальний пакет: - Фотозйомка проводиться мною та асистентом від моменту збирання нареченої до закінчення весілля (не менше 1000 фото). - Проводиться колірна, гамма та експозиційна корекція всіх фотографій, а також їх обробка та ретушування видимих дефектів. - Запис фотографій у форматі .jpg на флешку або DVD диск. Бонуси: -  Фотокнига в подарунок. -  Відеоролик на основі найкращих відзнятих фотографій. - Всі фотографії замовника можуть бути доступні йому в електронному вигляді у персональній галереї. Скільки часу триватиме обробка весільних фотографій? - Весільні фотографії обробляються біля 2-х місяців, в залежності від завантаження, але для особливо нетерплячих клієнтів можливо надати доступ до певної кількості найкращих фото напротязі тижня, щоб згладити час очікування до моменту, коли робота по обробці буде повністю виконана. В яких містах я працюю? - Коломийський район та Івано-Франківська область в цілому. Можливість зйомки в інших містах обговорюється індивідуально. Оплата: Обумовлюється з клієнтом в залежності від пакету послуг. Щоб забронювати дату зйомки необхідно внести передоплату, яка становить 30% від загальної суми. Для Коломийського району ціна стандартного пакету становить - 2500 гривень,максимальний пакет - 3000 гривень. Для інших районів в рамках Івано-Франківської області ціна обумовлюється індивідуально, так як зростають транспортні розходи.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Назарій Яворський FAQ

150$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Назарій Яворський"

З нами 5 років