По домовленості

miya_dolce_bar

Івано-Франківськ

Детальніше про miya_dolce_bar

В наc Ви зможете знайти торти, які давно стали класикою та нові оригінальні поєднання смаків. Ми використовуєсо виключно якісні та натуральні індігрієнти, завдяки чому наші вироби стають ще смачнішими. Для приготування наших десертів використовується натуральне масло, вершки, сир, якісний шоколад, пюре ягід та фруктів, горіхів та інші індігрієнти і спеції найкращої якості.Всім давно полюбилися мусові торти, які зачаровують своєю легкістю та поєднанням декількох текстур. Цей вишуканий десерт нікого не зможе залишити байдужим, адже знайдеться начинка на будь який смак. Ви закохаєтесь в різноманітність їх текстур та поєднання смаків.
Кожен виріб декорується індивідуально, в залежності від Ваших побажань. Для декору використовується глазур, безе, макарони, квіти і т.д.
Ми завжди враховуємо Ваші смакові вподобання, орієнтуючись на які, зможемо створити Ваш ідеальний десерт
В наc Ви зможете знайти торти, які давно стали класикою та нові оригінальні поєднання смаків. Ми використовуєсо виключно якісні та натуральні індігрієнти, завдяки чому наші вироби стають ще смачнішими. Для приготування наших десертів використовується натуральне масло, вершки, сир, якісний шоколад, пюре ягід та фруктів, горіхів та інші індігрієнти і спеції найкращої якості.Всім давно полюбилися мусові торти, які зачаровують своєю легкістю та поєднанням декількох текстур. Цей вишуканий десерт нікого не зможе залишити байдужим, адже знайдеться начинка на будь який смак. Ви закохаєтесь в різноманітність їх текстур та поєднання смаків. Кожен виріб декорується індивідуально, в залежності від Ваших побажань. Для декору використовується глазур, безе, макарони, квіти і т.д. Ми завжди враховуємо Ваші смакові вподобання, орієнтуючись на які, зможемо створити Ваш ідеальний десерт
Зв'язок з нами: