По домовленості

Мішин-СіТі

Тернопіль

Фотографії

Детальніше про Мішин-СіТі

Туристично-відпочинковий комплекс "МішиН-СіТі" - ідеальне місце для Весілля Вашої мрії!
 
Тут фантазія втілюється в життя - від виїзної церемонії під відкритим небом в голлівудському стилі до величезного банкету в кращих українських традиціях.
Масштаб комплексу та кількісьть залів дозволяють проводити весілля до 300 осіб. А система знижок від "МішиН-СіТі" стане приємним подарунком для молодят.
"МішиН-СіТі" ідеально підходить для проведення виїзної церемонії.
Церемонія під відкритим небом на березі озера. Ліс та поляна зі смарагдовою травою перетворюється в урочисту залу з весільною аркою, в центрі якої - нова подружня пара.
Гості зможуть насолоджуватися церемонією, сидячи на зручних стільцях, а навіси, які виставляються над ними, створюють тінь і прохолоду навіть у спеку.
 
У розпорядженні молодят:
Весільна арка;
Весільні колони і супутній декор;
Червона доріжка для виїзної церемонії;
Декорований стіл для розпису;
Меблі для зручності Ваших гостей;
Подіум і повний комплект весільної атрибутики.
 
У "МішиН-СіТі" Ваша весільна церемонія перетвориться на казку!
 
Величезна двоповерхова зала зробить Ваш весільний бенкет незабутнім, тут на Вас чекає урочиста атмосфера з безліччю весільних конкурсів, танців та розваг.
Туристично-відпочинковий комплекс "МішиН-СіТі" - ідеальне місце для Весілля Вашої мрії!   Тут фантазія втілюється в життя - від виїзної церемонії під відкритим небом в голлівудському стилі до величезного банкету в кращих українських традиціях. Масштаб комплексу та кількісьть залів дозволяють проводити весілля до 300 осіб. А система знижок від "МішиН-СіТі" стане приємним подарунком для молодят. "МішиН-СіТі" ідеально підходить для проведення виїзної церемонії. Церемонія під відкритим небом на березі озера. Ліс та поляна зі смарагдовою травою перетворюється в урочисту залу з весільною аркою, в центрі якої - нова подружня пара. Гості зможуть насолоджуватися церемонією, сидячи на зручних стільцях, а навіси, які виставляються над ними, створюють тінь і прохолоду навіть у спеку.   У розпорядженні молодят: Весільна арка; Весільні колони і супутній декор; Червона доріжка для виїзної церемонії; Декорований стіл для розпису; Меблі для зручності Ваших гостей; Подіум і повний комплект весільної атрибутики.   У "МішиН-СіТі" Ваша весільна церемонія перетвориться на казку!   Величезна двоповерхова зала зробить Ваш весільний бенкет незабутнім, тут на Вас чекає урочиста атмосфера з безліччю весільних конкурсів, танців та розваг.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Мішин-СіТі"

З нами 5 років