По домовленості

гурт Malex Band

Івано-Франківськ Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про гурт Malex Band

Malex Band - команда творчих, амбітних і талановитих людей, створена у 2014 році, яка працює над власними композиціям, а також виконує кавер-версії улюблених пісень. Ми - така собі невелика музична компанія, якій допомагає повноцінно й результативно функціонувати багато творчих друзів.
Malex Band - неповторний колектив молодих та амбітних музикантів, які словами та звуками вимальовують настрій, тепло та емоції. Це вибухова суміш різних стилів в обличчі знавців своєї справи, взаємно закоханих в музику.
Malex Band: "Кожна композиція для нас являється маленьким життям, яке потрібно прожити наповну!"
Malex Band - стане родзинкою на торті вашого свята, залишивши гостям приємний та інтригуючий присмак насолоди, ностальгії та посмішки на обличчі!
Ми гарантуємо:
Виключно живе виконання
Якісний звук
Професійне освітлення
Домашню атмосферу
Неповторний стиль
+ бонус діджей
Malex Band - команда творчих, амбітних і талановитих людей, створена у 2014 році, яка працює над власними композиціям, а також виконує кавер-версії улюблених пісень. Ми - така собі невелика музична компанія, якій допомагає повноцінно й результативно функціонувати багато творчих друзів. Malex Band - неповторний колектив молодих та амбітних музикантів, які словами та звуками вимальовують настрій, тепло та емоції. Це вибухова суміш різних стилів в обличчі знавців своєї справи, взаємно закоханих в музику. Malex Band: "Кожна композиція для нас являється маленьким життям, яке потрібно прожити наповну!" Malex Band - стане родзинкою на торті вашого свята, залишивши гостям приємний та інтригуючий присмак насолоди, ностальгії та посмішки на обличчі! Ми гарантуємо: Виключно живе виконання Якісний звук Професійне освітлення Домашню атмосферу Неповторний стиль + бонус діджей
Ціна
Зв'язок з нами:

гурт Malex Band FAQ

по домовленості

Нагороди "гурт Malex Band"

З нами 5 років