По домовленості

Майстерня Ідеальних Свят

Рівне

Фотографії

Детальніше про Майстерня Ідеальних Свят

«Майстерня Ідеальних Свят» - це весільна агенція, яка відповідально і творчо віднесеться до організації і проведення Твого весілля.
Головне наше завдання - контролювати проведення весілля так, як це задумала молода сім'я, а не так як склалися обставини.
Дорога Наречена, для того, щоб дізнатися чи потрібна Тобі наша допомога, пройди невеличкий тест і Ти сама все зрозумієш. Відповідай "так" або "ні".

 У Тебе незабаром весілля, а Ти в паніці, тому що не знаєш за що хапатися і з чого почати;
Ти сама знайшла необхідних спеціалістів, але переживаєш, щоб на весіллі все пройшло по сценарію і без накладок;
На своєму весіллі Ти хочеш відпочивати, а не просити батьків чи подруг займатися координацією свого весілля;
Тобі потрібен особистий помічник і порадник, на якого можна було б покластися.

Якщо хоча б на два питання Ти відповіла "так" - Ти розумієш, якою важливою може бути наша допомога на Твоєму весіллі.
Ти вирішила зайнятися самостійною підготовкою до весілля?
Ми допоможемо Тобі придумати концепцію твого свята, підібрати досвідчених спеціалістів, які працюватимуть на Твоєму весіллі, розробимо культурну програму, логістику і сценарій весільного дня.
Також Ти можеш замовити у нас послугу весільного координатора (розпорядника), професіонала, який  у всьому допомагатиме тобі на весіллі.
Ти зайнята наречена і цінуєш свій час?
Замов у нас організацію весілля «під ключ» . При замовленні цієї послуги Ти отримаєш безкоштовну координацію свого весілля.
Більше детальної інформації ти можеш дізнатися завітавши до нас на сайт або, зателефонувавши за телефонами вказаними нижче.
P.S. Запрошуємо Тебе у нашу спільноту в соціальній мережі "Вконтакті":
 Майстерня Ідеальних Свят. Рівне. 
Тут ти знайдеш цікаві поради та ідеї для свого весілля. :)
«Майстерня Ідеальних Свят» - це весільна агенція, яка відповідально і творчо віднесеться до організації і проведення Твого весілля. Головне наше завдання - контролювати проведення весілля так, як це задумала молода сім'я, а не так як склалися обставини. Дорога Наречена, для того, щоб дізнатися чи потрібна Тобі наша допомога, пройди невеличкий тест і Ти сама все зрозумієш. Відповідай "так" або "ні".  У Тебе незабаром весілля, а Ти в паніці, тому що не знаєш за що хапатися і з чого почати; Ти сама знайшла необхідних спеціалістів, але переживаєш, щоб на весіллі все пройшло по сценарію і без накладок; На своєму весіллі Ти хочеш відпочивати, а не просити батьків чи подруг займатися координацією свого весілля; Тобі потрібен особистий помічник і порадник, на якого можна було б покластися. Якщо хоча б на два питання Ти відповіла "так" - Ти розумієш, якою важливою може бути наша допомога на Твоєму весіллі. Ти вирішила зайнятися самостійною підготовкою до весілля? Ми допоможемо Тобі придумати концепцію твого свята, підібрати досвідчених спеціалістів, які працюватимуть на Твоєму весіллі, розробимо культурну програму, логістику і сценарій весільного дня. Також Ти можеш замовити у нас послугу весільного координатора (розпорядника), професіонала, який  у всьому допомагатиме тобі на весіллі. Ти зайнята наречена і цінуєш свій час? Замов у нас організацію весілля «під ключ» . При замовленні цієї послуги Ти отримаєш безкоштовну координацію свого весілля. Більше детальної інформації ти можеш дізнатися завітавши до нас на сайт або, зателефонувавши за телефонами вказаними нижче. P.S. Запрошуємо Тебе у нашу спільноту в соціальній мережі "Вконтакті":  Майстерня Ідеальних Свят. Рівне.  Тут ти знайдеш цікаві поради та ідеї для свого весілля. :)
Зв'язок з нами:

Нагороди "Майстерня Ідеальних Свят"

З нами 5 років