від 100 $

Belleza e Lusso

Чернівці

Детальніше про Belleza e Lusso

Весільні і Вечірні сукні Belleza e Lusso - результат творчої роботи висококласних дизайнерів, які займаються процесом виготовлення сукні від початку до кінця. Розробка ескізу, підбір тканин, матеріалів, акцент на деталях та формах дозволяють дизайнерам компанії створити ексклюзивні сукні, які не залишать байдужими жодну красуню.
Виготовлення суконь та їх примірка нареченими здійснюється у шоу-румі компанії, що робить процес вибору сукні ще зручнішим, адже вся команда вступає у прямий контакт з клієнтом.
Особливістю колекцій «Belleza e Lusso» є одночасна класичність та неординарність весільних суконь. Таке поєднання стає можливим завдяки використанню цікавих дизайнерських рішень, різноманітних поєднань тканин та дотримання європейських традицій весільної моди. Використання дорогих тканин, розкішних мережив і каменів визначає якість бренду «Belleza e Lusso». Саме тому нова колекція весільних суконь призначена для наречених, яким характерний прояв елегантної та сильної індивідуальності.
Перевагою вибору «Belleza e Lusso» є персональний підхід до кожного клієнта. Адже наречена «Belleza e Lusso» забезпечується найкращим сервісом, величезним вибором та чудовим зовнішнім виглядом. Пошиття унікальної сукні на замовлення від виробника з відомим іменем, що може бути кращим для святкування найважливішого дня у житті?
Весільні і Вечірні сукні Belleza e Lusso - результат творчої роботи висококласних дизайнерів, які займаються процесом виготовлення сукні від початку до кінця. Розробка ескізу, підбір тканин, матеріалів, акцент на деталях та формах дозволяють дизайнерам компанії створити ексклюзивні сукні, які не залишать байдужими жодну красуню. Виготовлення суконь та їх примірка нареченими здійснюється у шоу-румі компанії, що робить процес вибору сукні ще зручнішим, адже вся команда вступає у прямий контакт з клієнтом. Особливістю колекцій «Belleza e Lusso» є одночасна класичність та неординарність весільних суконь. Таке поєднання стає можливим завдяки використанню цікавих дизайнерських рішень, різноманітних поєднань тканин та дотримання європейських традицій весільної моди. Використання дорогих тканин, розкішних мережив і каменів визначає якість бренду «Belleza e Lusso». Саме тому нова колекція весільних суконь призначена для наречених, яким характерний прояв елегантної та сильної індивідуальності. Перевагою вибору «Belleza e Lusso» є персональний підхід до кожного клієнта. Адже наречена «Belleza e Lusso» забезпечується найкращим сервісом, величезним вибором та чудовим зовнішнім виглядом. Пошиття унікальної сукні на замовлення від виробника з відомим іменем, що може бути кращим для святкування найважливішого дня у житті?
Товар та послуги
Зв'язок з нами:

Belleza e Lusso FAQ

100$

Нагороди "Belleza e Lusso"

З нами 5 років