від 1 $

Студія "Кароліна"

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Студія "Кароліна"

 
 
Усе найкраще для Вашого казкового весілля!       
Відчуття свята залежить від багатьох факторів, але саме свято починається з передчуття цього казкового моменту вашого життя. Створити такий особливий настрій та подарувати його Вам допомагає наша дизайн студія "Синя Птаха-дарую щастя!Я".
 
Весільне оформлення - це особлива область дизайну, в якому поєднується велика кількість традицій, фантазії, бажання молодих. Весільний дизайнер є своєрідним режисером вашого весілля, адже йому потрібно все передбачати, вивчати традиції та вподобання наречених, родичів.
    Усе найкраще для Вашого казкового весілля!        Відчуття свята залежить від багатьох факторів, але саме свято починається з передчуття цього казкового моменту вашого життя. Створити такий особливий настрій та подарувати його Вам допомагає наша дизайн студія "Синя Птаха-дарую щастя!Я".   Весільне оформлення - це особлива область дизайну, в якому поєднується велика кількість традицій, фантазії, бажання молодих. Весільний дизайнер є своєрідним режисером вашого весілля, адже йому потрібно все передбачати, вивчати традиції та вподобання наречених, родичів.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Студія "Кароліна""

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті