По домовленості

Гурт "Форте" м.Долина

Івано-Франківськ

Детальніше про Гурт "Форте" м.Долина

     Гурт "Форте" – це якісна музика і гарний настрій, помножені на талант, харизму та віртуозність його учасників. Лірика чи драйв у їхньому виконанні  підкорять вас із перших акордів і уже не відпустять зі свого музичного полону.
   До Ваших послуг музика до святкувань різного характеру: весілля, корпоративні вечірки, презентації, дні народження тощо. Музичні номери та музичний супровід під час весільного застілля. Наша концертно - танцювальна програма здатна задовільнити будь-які смаки. При підборі репертуару на святковий вечір візьмемо до уваги любі Ваші пропозиції.
 
   Основний склад колективу базується на 3-х музикантах, +тамада  кожен з яких має професійну музичну освіту.
 У складі групи :
ВасильАндрусів-гітара.
Віктор Холозінський-клавіші.
Микола Шимків-саксофон.
Ростислав Андрусів-тамада.

     
 Наша адреса: м.Долина                      
 Віктор 0966068296
             0954900046
   Василь 0954896101
 
     Гурт "Форте" – це якісна музика і гарний настрій, помножені на талант, харизму та віртуозність його учасників. Лірика чи драйв у їхньому виконанні  підкорять вас із перших акордів і уже не відпустять зі свого музичного полону.    До Ваших послуг музика до святкувань різного характеру: весілля, корпоративні вечірки, презентації, дні народження тощо. Музичні номери та музичний супровід під час весільного застілля. Наша концертно - танцювальна програма здатна задовільнити будь-які смаки. При підборі репертуару на святковий вечір візьмемо до уваги любі Ваші пропозиції.      Основний склад колективу базується на 3-х музикантах, +тамада  кожен з яких має професійну музичну освіту.  У складі групи : ВасильАндрусів-гітара. Віктор Холозінський-клавіші. Микола Шимків-саксофон. Ростислав Андрусів-тамада.        Наша адреса: м.Долина                        Віктор 0966068296              0954900046    Василь 0954896101  
Ціна
Зв'язок з нами:

Гурт "Форте" м.Долина FAQ

по домовленості

Нагороди "Гурт "Форте" м.Долина"

З нами 5 років