По домовленості

Готельно - ресторанний комплекс "Тріо"

Івано-Франківськ Львів

Фотографії

Детальніше про Готельно - ресторанний комплекс "Тріо"

До ваших послуг два окремих зали ресторану: на 220 осіб  та VIP зал на 20 осіб. Допомога в організації заходів будь-якого формату, музичний супровід і привітність досвідченого персоналу 

 

Про нас


Комплекс включає в себе: готель, ресторан,  літній майданчик, альтанки.
Готель поєднує у собі всі складові для якісного відпочинку після напруженого дня: комфортні номери та відмінний сервіс. У ресторані ви зможете скуштувати смачні страви української та європейської кухонь. 
Невід’ємною частиною сервісу є паркування автомобіля на паркінгу під цілодобовим спостереженням. Тут ви відчуєте гостинність та теплоту власного дому, а рівень обслуговування та зручності готелю зроблять ваш відпочинок приємним та незабутнім.
Готель «Тріо» розташований в сучасному чотириповерховому будинку. Другий, третій та четвертий поверх готелю відведено під зручні комфортабельні номери, у кожному туалет, душова кабінка, телевізор з системою сателітарного телебачення і чудовий краєвид з вікна. На даний момент номерний фонд складається із 17 номерів і здатен одночасно прийняти більше 30 відвідувачів.
В весняно-літній сезон запрошуємо гостей на свіже повітря — багато зелені, дзюрчання води, страви гриль, прохолодне живе пиво, приємна музика...
На території готельно-ресторанного комплексу «Тріо» для Вас і Ваших друзів обладнані автентичні будиночки -  альтанки для комфортного пікніка. 
Відстань між альтанками достатня, щоб не заважати відпочинку інших гостей. Ви можете замовити альтанку для відпочинку вашої компанії на будь-який час.
Якщо ви втомилися від повсякденних турбот, хочете відпочити разом з сім'єю, провести час з друзями або обговорити справи за вечерею з колегами —
ресторан «Тріо» саме те місце, що вам потрібно.
Більше того, велика зала ресторану розрахована на 220 осіб, що ідеально підходить для святкування Днів народжень, весіль, хрестин, банкетів, бізнес-ланчів, ділових зустрічей, корпоративних свят, пізньої вечері, приємного вік-енда, фуршетів. Що вам більше до смаку: європейська чи українська кухня? Важко визначитися? У нас вам точно не доведеться вибирати, адже шеф-кухар ресторану готує на стільки смачно, що з’їсти захочеться все!А щоб ви не нудьгували, поки кухар чаруватиме над кулінарним шедевром, вас розважатиме жива музика.Поєднання смачної кухні, вишуканого сервісу і затишної атмосфери назавжди поселяться у вашому серці. Варто завітати до нас один раз, аби стати частим гостем нашого ресторану.

До ваших послуг два окремих зали ресторану: на 220 осіб  та VIP зал на 20 осіб. Допомога в організації заходів будь-якого формату, музичний супровід і привітність досвідченого персоналу    Про нас Комплекс включає в себе: готель, ресторан,  літній майданчик, альтанки. Готель поєднує у собі всі складові для якісного відпочинку після напруженого дня: комфортні номери та відмінний сервіс. У ресторані ви зможете скуштувати смачні страви української та європейської кухонь.  Невід’ємною частиною сервісу є паркування автомобіля на паркінгу під цілодобовим спостереженням. Тут ви відчуєте гостинність та теплоту власного дому, а рівень обслуговування та зручності готелю зроблять ваш відпочинок приємним та незабутнім. Готель «Тріо» розташований в сучасному чотириповерховому будинку. Другий, третій та четвертий поверх готелю відведено під зручні комфортабельні номери, у кожному туалет, душова кабінка, телевізор з системою сателітарного телебачення і чудовий краєвид з вікна. На даний момент номерний фонд складається із 17 номерів і здатен одночасно прийняти більше 30 відвідувачів. В весняно-літній сезон запрошуємо гостей на свіже повітря — багато зелені, дзюрчання води, страви гриль, прохолодне живе пиво, приємна музика... На території готельно-ресторанного комплексу «Тріо» для Вас і Ваших друзів обладнані автентичні будиночки -  альтанки для комфортного пікніка.  Відстань між альтанками достатня, щоб не заважати відпочинку інших гостей. Ви можете замовити альтанку для відпочинку вашої компанії на будь-який час. Якщо ви втомилися від повсякденних турбот, хочете відпочити разом з сім'єю, провести час з друзями або обговорити справи за вечерею з колегами — ресторан «Тріо» саме те місце, що вам потрібно. Більше того, велика зала ресторану розрахована на 220 осіб, що ідеально підходить для святкування Днів народжень, весіль, хрестин, банкетів, бізнес-ланчів, ділових зустрічей, корпоративних свят, пізньої вечері, приємного вік-енда, фуршетів. Що вам більше до смаку: європейська чи українська кухня? Важко визначитися? У нас вам точно не доведеться вибирати, адже шеф-кухар ресторану готує на стільки смачно, що з’їсти захочеться все!А щоб ви не нудьгували, поки кухар чаруватиме над кулінарним шедевром, вас розважатиме жива музика.Поєднання смачної кухні, вишуканого сервісу і затишної атмосфери назавжди поселяться у вашому серці. Варто завітати до нас один раз, аби стати частим гостем нашого ресторану.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Готельно - ресторанний комплекс "Тріо""

З нами 5 років