По домовленості

Гурт "ГЕРДАНИ"

Івано-Франківськ

Фотографії

Відео

Детальніше про Гурт "ГЕРДАНИ"

 “GERDANY” 
Кращий музичний супровід вашого свята! 
Тільки найкращi хiти вiд 80-х i до сьогоднi! 
Ми зробимо Ваше свято незабутнім та щасливою подією всього життя...
 
Наш колектив складається з трьох чоловік.
 
Наша концертно - танцювальна програма здатна задовільнити будь-які смаки.
 
При підборі репертуару на святковий вечір візьмемо до уваги любі Ваші пропозиції.
 
  Забезпечимо якісний живий звук і відмінний настрій !
 
У нашому виконанні Ви зможете почути пісні з репертуару George Michael,Sade, David Sanborn, Mariah Carey, Michael Jackson, Tina Turner Anastacia, Jamiroquai, Madonna, Kylie Minogue, Elvis Presley, Nino Katamazde, Тіна Кароль, Гайтана, Брати Гадюкіни, ТІК, Вася Клаб, Скрябін, Мандри, народні пісні … Музика в стилі фанк, блюз, диско, поп, фольк ... Також великий весільний репертуар.
 
Завдяки багатому досвіду та роботі з різною аудиторією – ми вміємо відчувати не тільки атмосферу свята, а й настрій та уподобання ваших гостей. А конкурси та веселі жарти нашої тамади подарують вам цілу купу відмінного святкового настрою!
 
Також по бажанню можемо залучати на Ваше свято артистів, різні колективи і т.д.
Ми є в vkontakte: http://vk.com/gerdany.band
Ми є facebook: https://www.facebook.com/gerdany.band
Працюємо на виїзді : Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Рівне, Ужгород, Мукачево, Київ  та інші міста України
 “GERDANY”  Кращий музичний супровід вашого свята!  Тільки найкращi хiти вiд 80-х i до сьогоднi!  Ми зробимо Ваше свято незабутнім та щасливою подією всього життя...   Наш колектив складається з трьох чоловік.   Наша концертно - танцювальна програма здатна задовільнити будь-які смаки.   При підборі репертуару на святковий вечір візьмемо до уваги любі Ваші пропозиції.     Забезпечимо якісний живий звук і відмінний настрій !   У нашому виконанні Ви зможете почути пісні з репертуару George Michael,Sade, David Sanborn, Mariah Carey, Michael Jackson, Tina Turner Anastacia, Jamiroquai, Madonna, Kylie Minogue, Elvis Presley, Nino Katamazde, Тіна Кароль, Гайтана, Брати Гадюкіни, ТІК, Вася Клаб, Скрябін, Мандри, народні пісні … Музика в стилі фанк, блюз, диско, поп, фольк ... Також великий весільний репертуар.   Завдяки багатому досвіду та роботі з різною аудиторією – ми вміємо відчувати не тільки атмосферу свята, а й настрій та уподобання ваших гостей. А конкурси та веселі жарти нашої тамади подарують вам цілу купу відмінного святкового настрою!   Також по бажанню можемо залучати на Ваше свято артистів, різні колективи і т.д. Ми є в vkontakte: http://vk.com/gerdany.band Ми є facebook: https://www.facebook.com/gerdany.band Працюємо на виїзді : Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Рівне, Ужгород, Мукачево, Київ  та інші міста України
Ціна
Зв'язок з нами:

Гурт "ГЕРДАНИ" FAQ

по домовленості

Нагороди "Гурт "ГЕРДАНИ""

З нами 5 років