По домовленості

Family

Луцьк

Фотографії

Детальніше про Family

Яким ви бачите своє весілля?
 
Незабутнім, романтичним, стильним, драйвовим, душевним…
 
Кожна пара наречених бачить його по-своєму, але ви не можете не погодитись, що ваші бажання повинні співпадати з можливостями закладу, в якому буде проходити весілля вашої мрії.
 
Саме тому, при організації весілля, велике значення ми надаємо вибору ресторану, кафе чи майданчика, враховуючи при цьому:
 
-          кількість гостей;
 
-          цінову політику закладу;
 
-          тематику весілля;
 
-          бажані кольори в оформленні весілля;
 
-          загальну атмосферу;
 
-          рівень закладу.
 
Для нас, як організаторів, важливим  є взаєморозуміння з адміністрацією закладу.
 
Саме тому ми рекомендуємо нашим нареченим ресторани лише високого рівня, цінністю роботи яких є комфорт, затишок та бажання гостей.
 
У чому ж заключається робота весільного організатора з рестораном?
 
По-перше, ми складаємо меню разом із нареченими.
 
Звичайно, шеф-повар ресторану порадить, чим краще пригостити гостей, але ми слідкуємо за кількістю замовлених страв та часом їх видачі.
 
Адже, від цього залежить робота весільного ведучого, різноманіття шоу-програми, кількість часу, проведеного гостями за столом та на танцювальному майданчику.
 
По-друге, весільний організатор, заздалегідь обговорює з адміністрацією, усі тонкощі, що стосуються оформлення залу та території.
 
Є майданчики, за декор та використання яких виставляється окрема фіксована ціна, про що ми попереджаємо наших наречених, вказуючи цей пункт у бюджеті весілля.
 
По-третє, технічні та організаційні моменти весілля:
 
-          монтаж та демонтаж декорацій;
 
-          підключення апаратури та освітлення;
 
-          робота піротехнічної команди;
 
-          можливість представлення номерів шоу-програми у приміщенні;
 
-          графік роботи.
 
Враховуючи кількість гостей, організатор узгоджує з адміністратором закладу схему розстановки столів, розміщення фуршетної зони та зони для фотосесії.
 
Останнім часом наречені все частіше виявляють бажання святкувати весілля під відкритим небом: на окремому майданчику чи на подвір’ї власного будинку, якщо це невелика вечірка.
 
Для таких пар ми із задоволенням підберемо красивий майданчик, встановимо шатро, забезпечимо меблями, посудом, здивуємо надзвичайним дизайнерським підходом при оформленні та  подаруємо незабутнє свято!
Яким ви бачите своє весілля?   Незабутнім, романтичним, стильним, драйвовим, душевним…   Кожна пара наречених бачить його по-своєму, але ви не можете не погодитись, що ваші бажання повинні співпадати з можливостями закладу, в якому буде проходити весілля вашої мрії.   Саме тому, при організації весілля, велике значення ми надаємо вибору ресторану, кафе чи майданчика, враховуючи при цьому:   -          кількість гостей;   -          цінову політику закладу;   -          тематику весілля;   -          бажані кольори в оформленні весілля;   -          загальну атмосферу;   -          рівень закладу.   Для нас, як організаторів, важливим  є взаєморозуміння з адміністрацією закладу.   Саме тому ми рекомендуємо нашим нареченим ресторани лише високого рівня, цінністю роботи яких є комфорт, затишок та бажання гостей.   У чому ж заключається робота весільного організатора з рестораном?   По-перше, ми складаємо меню разом із нареченими.   Звичайно, шеф-повар ресторану порадить, чим краще пригостити гостей, але ми слідкуємо за кількістю замовлених страв та часом їх видачі.   Адже, від цього залежить робота весільного ведучого, різноманіття шоу-програми, кількість часу, проведеного гостями за столом та на танцювальному майданчику.   По-друге, весільний організатор, заздалегідь обговорює з адміністрацією, усі тонкощі, що стосуються оформлення залу та території.   Є майданчики, за декор та використання яких виставляється окрема фіксована ціна, про що ми попереджаємо наших наречених, вказуючи цей пункт у бюджеті весілля.   По-третє, технічні та організаційні моменти весілля:   -          монтаж та демонтаж декорацій;   -          підключення апаратури та освітлення;   -          робота піротехнічної команди;   -          можливість представлення номерів шоу-програми у приміщенні;   -          графік роботи.   Враховуючи кількість гостей, організатор узгоджує з адміністратором закладу схему розстановки столів, розміщення фуршетної зони та зони для фотосесії.   Останнім часом наречені все частіше виявляють бажання святкувати весілля під відкритим небом: на окремому майданчику чи на подвір’ї власного будинку, якщо це невелика вечірка.   Для таких пар ми із задоволенням підберемо красивий майданчик, встановимо шатро, забезпечимо меблями, посудом, здивуємо надзвичайним дизайнерським підходом при оформленні та  подаруємо незабутнє свято!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Family"

З нами 5 років