По домовленості

Чук Денис - ведучий найкращих подій

Чернівці

Детальніше про Чук Денис - ведучий найкращих подій


Душа прагне свята? Та такого, щоб було весело під час та не соромно після? Все можливо!
Весілля, дні народження та корпоративи, професійні свята та ювілеї, весілля – будь-який привід в будь-якому місці – в Чернівцях та поза ними. 
Ви думаєте свято – це «випили, попоїли та потанцювали»? Я відкрию вам нові можливості цього дійстває
У вас сезонна депресія? – Вилікуємо!
У вас натягнуті стосунки з родичами чи колегами? – Помиримо!
Ви не вмієте танцювати чи битися? – Це одне й те саме! Навчимо!
 
Як ведучий свят я розумію, що деколи хочеться зробити дійство не просто прикольним, але зворушливим та ніжним, наповненим почуттів та приємностей. Для таких випадків в мене є власні перевірені роками методи. Будьте певні - Ваше свято пройде за королівським сценарієм під оплески захоплених гостей та дружнє схліпування матусь і бабусь.
 
Чому я вам точно підійду, а головне – чому вам сподобається моя робота?
-                      Я класний хлопець! Та це не професія, тому доповню: я професійний ведучий.
Моя свідомість незаангажована та не постраждала від загальноприйнятих статусів і штампів. Всі сценарії та будь-яка імпровізація є унікальними, розробленими та підготовленими спеціально для вас та під вас (в найкращому розумінні цього слова). Ніяких шаблонів та кліше!
-                      Моє власне переконання: тамада чи ведучий свят – не професія, а покликання!
Нещодавно проведений мною аналіз показав:
·                    Під час кидання букетів нареченої жодна люстра не постраждала
·                    Всі 49 чарок, розбитих на весіллях, були розбиті заплановано та «на щастя»
·                    70% фото з бенкетів та весіль, проведених за моїм сценарієм можна переглядати з дітьми
·                    75% ювілярів стверджують, що після проведеного мною свята почувають себе на 20 років молодше та смутно пригадують с якою датою їх вітали
·                    80% гостей на проведених мною святах відкрили в собі нові таланти
·                    100% гостей, що хотіли піти раніше на початку вимагали «продовження бенкету» навіть після закриття ресторану
·                    110% наречених залишились задоволені проведеним мною весіллям (з них 10% звернулися з проханням «давай повторим» та святкували весілля двічі)
 
Тож, якщо вас зацікавили мої послуги і ви хочете отримати дійсно незабутнє веселе свято – звертайтесь прямо зараз!
 
Пам’ятайте – дата – лише привід, саме ж свято робимо ми! Ну, а якщо точніше – я!
 
Душа прагне свята? Та такого, щоб було весело під час та не соромно після? Все можливо! Весілля, дні народження та корпоративи, професійні свята та ювілеї, весілля – будь-який привід в будь-якому місці – в Чернівцях та поза ними.  Ви думаєте свято – це «випили, попоїли та потанцювали»? Я відкрию вам нові можливості цього дійстває У вас сезонна депресія? – Вилікуємо! У вас натягнуті стосунки з родичами чи колегами? – Помиримо! Ви не вмієте танцювати чи битися? – Це одне й те саме! Навчимо!   Як ведучий свят я розумію, що деколи хочеться зробити дійство не просто прикольним, але зворушливим та ніжним, наповненим почуттів та приємностей. Для таких випадків в мене є власні перевірені роками методи. Будьте певні - Ваше свято пройде за королівським сценарієм під оплески захоплених гостей та дружнє схліпування матусь і бабусь.   Чому я вам точно підійду, а головне – чому вам сподобається моя робота? -                      Я класний хлопець! Та це не професія, тому доповню: я професійний ведучий. Моя свідомість незаангажована та не постраждала від загальноприйнятих статусів і штампів. Всі сценарії та будь-яка імпровізація є унікальними, розробленими та підготовленими спеціально для вас та під вас (в найкращому розумінні цього слова). Ніяких шаблонів та кліше! -                      Моє власне переконання: тамада чи ведучий свят – не професія, а покликання! Нещодавно проведений мною аналіз показав: ·                    Під час кидання букетів нареченої жодна люстра не постраждала ·                    Всі 49 чарок, розбитих на весіллях, були розбиті заплановано та «на щастя» ·                    70% фото з бенкетів та весіль, проведених за моїм сценарієм можна переглядати з дітьми ·                    75% ювілярів стверджують, що після проведеного мною свята почувають себе на 20 років молодше та смутно пригадують с якою датою їх вітали ·                    80% гостей на проведених мною святах відкрили в собі нові таланти ·                    100% гостей, що хотіли піти раніше на початку вимагали «продовження бенкету» навіть після закриття ресторану ·                    110% наречених залишились задоволені проведеним мною весіллям (з них 10% звернулися з проханням «давай повторим» та святкували весілля двічі)   Тож, якщо вас зацікавили мої послуги і ви хочете отримати дійсно незабутнє веселе свято – звертайтесь прямо зараз!   Пам’ятайте – дата – лише привід, саме ж свято робимо ми! Ну, а якщо точніше – я!  
Ціна
Зв'язок з нами:

Чук Денис - ведучий найкращих подій FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Чук Денис - ведучий найкращих подій"

З нами 5 років