По домовленості

Біла Ворона студія свята та подарунків

Івано-Франківськ

Детальніше про Біла Ворона студія свята та подарунків

Призначення нашої студії - всіляко допомогати в створенні свята. Весілля чи день народження, урочистості чи ювілей, випускний вечір чи романтична вечірка - ми візьмемо на себе всі зайві клопоти та турботи. 
Ми залишимо вам святкової метушні рівно стільки, щоб не затьмарити свято.
Ми зробимо ваше свято вражаючим й неповторним, допоможемо з подарунком та його оздобленням (оформленням).
Сценарна розробка та детальна організація свята: запрошення гостей, розважальна програма, вибір страв, конферанс, святкове вбрання, фотозйомка - з «Білою Вороною» все буде зроблено професійно та якісно. Ми маємо чималий досвід й вишуканий смак - переконайтеся в цьому безпосередньо!
Наша «Біла Ворона» завжди натхнена й енергійна, привітна до гостей та вибаглива до своєї роботи.
І головне - ми допомагаємо безкоштовно!
Здивовані? Зацікавлені?
Тоді чекаємо на вас! Будьмо знайомі!
 
У Франківську, на Чорновола, 21А, біля кафе «Хмільна Дума».
 
Щиро,
Студія свята та подарунків «Біла Ворона»
Призначення нашої студії - всіляко допомогати в створенні свята. Весілля чи день народження, урочистості чи ювілей, випускний вечір чи романтична вечірка - ми візьмемо на себе всі зайві клопоти та турботи.  Ми залишимо вам святкової метушні рівно стільки, щоб не затьмарити свято. Ми зробимо ваше свято вражаючим й неповторним, допоможемо з подарунком та його оздобленням (оформленням). Сценарна розробка та детальна організація свята: запрошення гостей, розважальна програма, вибір страв, конферанс, святкове вбрання, фотозйомка - з «Білою Вороною» все буде зроблено професійно та якісно. Ми маємо чималий досвід й вишуканий смак - переконайтеся в цьому безпосередньо! Наша «Біла Ворона» завжди натхнена й енергійна, привітна до гостей та вибаглива до своєї роботи. І головне - ми допомагаємо безкоштовно! Здивовані? Зацікавлені? Тоді чекаємо на вас! Будьмо знайомі!   У Франківську, на Чорновола, 21А, біля кафе «Хмільна Дума».   Щиро, Студія свята та подарунків «Біла Ворона»
Зв'язок з нами:

Нагороди "Біла Ворона студія свята та подарунків"

З нами 5 років