2 роки після одруження або паперове весілля

Два роки спільного життя молодого подружжя позаду, а, значить, настав час відсвяткувати свою чергову річницю - Паперове весілля.

Безсумнівно, це свято повинно бути наповнене веселощами, радістю і любовю. Символ Друга річниця весілля асоціюється з неміцним тонким матеріалом - папером. Її з легкістю можна порвати, забруднити або зімяти. Також і відносини в молодій сімї ще не зовсім зміцніли, їх слід дбайливо зберігати, пестити і леліяти. Ще одним символом Паперового весілля є книга. Це джерело нових знань і відкриттів, адже подружжя на цьому етапі свого життя тільки пізнають один одного.

Які традиції після 2-х років одруження

Традиції Святкування Паперового весілля проводиться в тематично прикрашеному приміщенні, але якщо є можливість, то було б чудово провести свято на свіжому повітрі. Велика кількість гірлянд та квітів з паперу створять незабутню святкову атмосферу. Не варто забувати про сервіровку столу. Паперові скатертини і серветки - обовязкові атрибути святкового столу в річницю Паперового весілля. Вільний простір можна заповнити різними прикрасами з паперу.

За традицією, на місце, де будуть сидіти молодята, ставиться фігурка птаха щастя, виготовлена з дерева.

Ще одна традиція цієї річниці - Сімейний лист. Подружжя пишуть один одному записки, в яких описують почуття один до одного, відповідають на питання, що подобається в своїй половинці, а що ні. Якщо молодята давали відповіді тактовно і делікатно, то послання не повинні привести до сварки, а, навпаки, зможуть допомогти налагодити сімейне життя.

Що прийнято дарувати На дворічну річницю весілля подружжю дарують подарунки з паперу.

Це можуть бути: книги або журнали, цікаві для молодят; фотоальбом, в якому молоді можуть відобразити прекрасні моменти свого життя; гроші; квіти з паперу; квитки в кіно, театр або на концерт; картини; путівки на курорт. Чоловік для коханої дружини, може зробити своїми руками чудовий букет з паперових квітів. Напевно такий подарунок вона оцінить, і цей букет стане для неї найдорожчим і коханим з усіх букетів, які подарував їй чоловік.

Паперове весілля прекрасний привід зібратися з друзям і родичами молодих за одним столом, щоб побажати їм щастя і любові на довгі-довгі роки.

А рівно через 12 місяців побачитися знову, щоб привітати подружжя з іншого річницею - шкіряним весіллям.