по договоренности

Виїздна церемонія. Квіткова галерея ЮККА.

Львов

Подробнее о Виїздна церемонія. Квіткова галерея ЮККА.

Організуємо тобі  неймовірну виїзну церемонію від галявини чи парку до Карпатських гір! або просто чудове свято на території  твого ресторану! Маємо гарний досвід виїзних церемоній у Карпатах (Таор Карпати - там дуже гарно, свіжо, та незабутньо, а також Radisson Blu Resort - де все на найвищому рівні!)
допоможемо Вам у всьому - від букетика, бутоньєрки, оформлення авто - до декорування виїздної церемонії, оформлення залу. Навіть композиція з живих квітів для торта! Якщо маєте цікаві фото, ідеї надсилайте нам і ми Вам прорахуємо вартість його втілення. Надсилайте на електронку: jucca.fl@gmail.com або знайдіть нас у соцмережах (вконтакті, фейсбук, інстаграм, однокласники)
Організуємо тобі  неймовірну виїзну церемонію від галявини чи парку до Карпатських гір! або просто чудове свято на території  твого ресторану! Маємо гарний досвід виїзних церемоній у Карпатах (Таор Карпати - там дуже гарно, свіжо, та незабутньо, а також Radisson Blu Resort - де все на найвищому рівні!) допоможемо Вам у всьому - від букетика, бутоньєрки, оформлення авто - до декорування виїздної церемонії, оформлення залу. Навіть композиція з живих квітів для торта! Якщо маєте цікаві фото, ідеї надсилайте нам і ми Вам прорахуємо вартість його втілення. Надсилайте на електронку: jucca.fl@gmail.com або знайдіть нас у соцмережах (вконтакті, фейсбук, інстаграм, однокласники)
Цена
услуги
Связь с нами:

Виїздна церемонія. Квіткова галерея ЮККА. Часто задаваемые вопросы

по домовленості

награды "Виїздна церемонія. Квіткова галерея ЮККА."

З нами 5 років

Выездная церемония на вашу свадьбу в вашем городе