от 500 $

відеостудія WEST

Черновцы

Подробнее о відеостудія WEST

Професійна відеозйомка - невід'ємний атрибут будь-якого свята. Весільному відеооператору потрібно створити оригінальну художню постановку, застосувати комп'ютерну обробку, щоб в результаті Ви отримали ексклюзивний фільм, який буде приємно переглядати знову і знову, згадуючи той неповторний день.
Ми – саме та команда професіоналів, що створюють такі фільми! За плечима вже не один рік роботи в цій галузі.
Можлива зйомка кількома відеокамерами одночасно в стандартній (DV) та високій (HD) якості із подальшим записом на Blu-ray диск.
Переглянути приклади робіт ви зможете на нашому сайті
Професійна відеозйомка - невід'ємний атрибут будь-якого свята. Весільному відеооператору потрібно створити оригінальну художню постановку, застосувати комп'ютерну обробку, щоб в результаті Ви отримали ексклюзивний фільм, який буде приємно переглядати знову і знову, згадуючи той неповторний день. Ми – саме та команда професіоналів, що створюють такі фільми! За плечима вже не один рік роботи в цій галузі. Можлива зйомка кількома відеокамерами одночасно в стандартній (DV) та високій (HD) якості із подальшим записом на Blu-ray диск. Переглянути приклади робіт ви зможете на нашому сайті
услуги
Цена
Связь с нами:

відеостудія WEST Часто задаваемые вопросы

500$

Ні

Ні

Так

награды "відеостудія WEST"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе