от 50 $

Весільний координатор

Черкассы

Фотографии

Подробнее о Весільний координатор

Давайте знайомитися)
Мене звати Ірина, я дипломований весільний координатор, іншими словами - особистий помічник нареченої.
Готова бути менеджером, логістикою і щоденником Вашого весілля, під час підготовки, а головне - в весільний день! Завдяки своєму досвіду, ситуації на весіллі не стануть форс мажором, а звичайнісінькою ситуацією, в якій допоможе чітка організація і швидке прийняття рішень.
Допомагаю, тим, хто готовий зайнятися власним весіллям, але в весільний день не хоче за все турбуватися. І я Вам в цьому допоможу!
Телефонуйте і замовляйте мої послуги.
 
Буду рада допомогти і відповісти на всі Ваші запитання!
Давайте знайомитися) Мене звати Ірина, я дипломований весільний координатор, іншими словами - особистий помічник нареченої. Готова бути менеджером, логістикою і щоденником Вашого весілля, під час підготовки, а головне - в весільний день! Завдяки своєму досвіду, ситуації на весіллі не стануть форс мажором, а звичайнісінькою ситуацією, в якій допоможе чітка організація і швидке прийняття рішень. Допомагаю, тим, хто готовий зайнятися власним весіллям, але в весільний день не хоче за все турбуватися. І я Вам в цьому допоможу! Телефонуйте і замовляйте мої послуги.   Буду рада допомогти і відповісти на всі Ваші запитання!
Связь с нами: