от 250 $

Весільний координатор Юлія Вишневська

Черновцы м. Чернівці

Фотографии

Подробнее о Весільний координатор Юлія Вишневська

Особистий помічник молодят, контролер всіх процесів та деталей на вашому весіллі, ключова особа у вирішенні всіх організаційних питань. З координатором по-справжньому відпочиваєте і ви, і ваші рідні.

 Після довгої і відповідальної підготовки ви заслуговуєте на справжню щасливу казку без метушні та роздратувань. Якщо сумніваєтесь в необхідності цієї послуги, задумайтесь: Хто привезе букет нареченої, розсадить гостей? Хто перевірить готовність церемонії чи знайде фотографа перед початком першого танцю? Ви впевнені, що ваш торт вже доставили в ресторан цілим та непошкодженим?? І ще +1000 питань, про які ви навіть не здогадуєтесь, а координатор їх вже передбачив))
Особистий помічник молодят, контролер всіх процесів та деталей на вашому весіллі, ключова особа у вирішенні всіх організаційних питань. З координатором по-справжньому відпочиваєте і ви, і ваші рідні.  Після довгої і відповідальної підготовки ви заслуговуєте на справжню щасливу казку без метушні та роздратувань. Якщо сумніваєтесь в необхідності цієї послуги, задумайтесь: Хто привезе букет нареченої, розсадить гостей? Хто перевірить готовність церемонії чи знайде фотографа перед початком першого танцю? Ви впевнені, що ваш торт вже доставили в ресторан цілим та непошкодженим?? І ще +1000 питань, про які ви навіть не здогадуєтесь, а координатор їх вже передбачив))
Цена
Связь с нами: