по договоренности

Весільний координатор Таня Дудко

Ивано-Франковск

Фотографии

Подробнее о Весільний координатор Таня Дудко

Професійний координатор – це не просто людина, яка відповідає за вчасність виконання тих чи інших завдань, це помічник який зуміє підказати та покращити останні штрихи підготовки.
 
Функції координатора:1. Розробка погодинного графіку (таймінг);2. Врегулювання усіх питань, які стосуються кухні (подача страв) та сервірування столів;3. Координування роботи підрядників.4. Зустріч та розміщення артистів (музикантів, ведучих, тощо), графік та послідовність їх виступів;5. Зустріч та розсадка гостей;6. Контроль за роботою обслуговуючого персоналу.7. Розрахунок.
 
Таня: «Кожне свято для мене, перш за все – це естетичність, концептуальність, кваліфікованість персоналу та підрядників, творчий підхід до найменших дрібниць»
 
Весільний координаторЗамовляючи послуги весільного координатора, ви забезпечуєту собі впевненість та спокій в тому, що все пройде саме так, як ви планували.
Весільний координатор виконує найскладнішу роботу в день весілля. Його основна функція – розпорядок, а також детальний таймінг та координація усіх підрядників від ранку до закінчення бенкетної частини.
Професійний координатор – це не просто людина, яка відповідає за вчасність виконання тих чи інших завдань, це помічник який зуміє підказати та покращити останні штрихи підготовки.   Функції координатора:1. Розробка погодинного графіку (таймінг);2. Врегулювання усіх питань, які стосуються кухні (подача страв) та сервірування столів;3. Координування роботи підрядників.4. Зустріч та розміщення артистів (музикантів, ведучих, тощо), графік та послідовність їх виступів;5. Зустріч та розсадка гостей;6. Контроль за роботою обслуговуючого персоналу.7. Розрахунок.   Таня: «Кожне свято для мене, перш за все – це естетичність, концептуальність, кваліфікованість персоналу та підрядників, творчий підхід до найменших дрібниць»   Весільний координаторЗамовляючи послуги весільного координатора, ви забезпечуєту собі впевненість та спокій в тому, що все пройде саме так, як ви планували. Весільний координатор виконує найскладнішу роботу в день весілля. Його основна функція – розпорядок, а також детальний таймінг та координація усіх підрядників від ранку до закінчення бенкетної частини.
Связь с нами:

награды "Весільний координатор Таня Дудко"

З нами 5 років