от 350 $

UranuS studio

Львов

Подробнее о UranuS studio

Фотовідеозйомка саме для вас! якщо ви закохана молода пара - значить буде все прекрасно і фільм вам обов’язково сподобається!

Якщо ви хочете освідчитися коханій людині і підготувати до цієї важливої події кліп – буду радий допомогти!

Якщо у вас скоро річниця, і ви хочете оновити свій альбом і відеогалерею святковим відео – я допоможу вам створити цей шедевр!

Якщо у вас, вашої родини чи ваших дітей - урочиста подія і ви хочете запам’ятати це свято – звертайтеся і це стане яскравим феєрверком незабутніх вражень!

Головне для мене - задовільнити усі ваші потреби в такий важливий і прекрасний день весілля!
0632390377
Фотовідеозйомка саме для вас! якщо ви закохана молода пара - значить буде все прекрасно і фільм вам обов’язково сподобається! Якщо ви хочете освідчитися коханій людині і підготувати до цієї важливої події кліп – буду радий допомогти! Якщо у вас скоро річниця, і ви хочете оновити свій альбом і відеогалерею святковим відео – я допоможу вам створити цей шедевр! Якщо у вас, вашої родини чи ваших дітей - урочиста подія і ви хочете запам’ятати це свято – звертайтеся і це стане яскравим феєрверком незабутніх вражень! Головне для мене - задовільнити усі ваші потреби в такий важливий і прекрасний день весілля! 0632390377
услуги
качество видео
Цена
Связь с нами:

UranuS studio Часто задаваемые вопросы

350$

Full HD відеозйомка, HD відеозйомка

Так

Ні

Так

награды "UranuS studio"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе