по договоренности

ГРИГОРІЙ РЕШЕТНИК

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о ГРИГОРІЙ РЕШЕТНИК

Ви знаєте його по реаліті -шоу «Холостяк», телепрограмі« Неймовірна правда про зірок» 
Якщо ви запросите Григорія Решетника в ролі ведучого на ваше свято , то , не залежно від тематики , свято приречений на 100 %-ий успіх! Впізнаване обличчя і популярність Григорія серед телеманів стануть саме тією родзинкою , якої не дістає вашому святу зараз .

Григорія часто запрошують у ролі ведучого на високостатусние заходи. Його візитна картка - широке коло інтересів , відмінне почуття гумору і виняткова інтелігентність . Ось чому , як ведучий, він припаде до душі навіть самої вимогливої аудиторії. 
  
Григорій Решетник для вашого весілля , корпоративу і будь-якого іншого значущої події сам напише сценарій. Він не боїться власних ідей , тому завжди створює і проводить свята, які ні грама не схожі один на одного. Для нього важливо особисто розібратися у всіх тонкощах і особисто почути ваші побажання . Тільки так Григорій зможе створити для вас свято - унікум - зосередження веселощів і сьогодення дотепності .

 
Дізнайтеся як запросити ведучого Григорія Решетника на ваше свято . Телефонуйте! 
Тел.: 093 096 8 999
Ви знаєте його по реаліті -шоу «Холостяк», телепрограмі« Неймовірна правда про зірок»  Якщо ви запросите Григорія Решетника в ролі ведучого на ваше свято , то , не залежно від тематики , свято приречений на 100 %-ий успіх! Впізнаване обличчя і популярність Григорія серед телеманів стануть саме тією родзинкою , якої не дістає вашому святу зараз . Григорія часто запрошують у ролі ведучого на високостатусние заходи. Його візитна картка - широке коло інтересів , відмінне почуття гумору і виняткова інтелігентність . Ось чому , як ведучий, він припаде до душі навіть самої вимогливої аудиторії.     Григорій Решетник для вашого весілля , корпоративу і будь-якого іншого значущої події сам напише сценарій. Він не боїться власних ідей , тому завжди створює і проводить свята, які ні грама не схожі один на одного. Для нього важливо особисто розібратися у всіх тонкощах і особисто почути ваші побажання . Тільки так Григорій зможе створити для вас свято - унікум - зосередження веселощів і сьогодення дотепності .   Дізнайтеся як запросити ведучого Григорія Решетника на ваше свято . Телефонуйте!  Тел.: 093 096 8 999
Цена
Связь с нами:

ГРИГОРІЙ РЕШЕТНИК Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "ГРИГОРІЙ РЕШЕТНИК"

З нами 5 років